HTC brengt betaalbare en complete Desire 626 uit in Nederland

14-09-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De in juli aangekondigde HTC Desire 626 is aangekomen in Nederland. Net als alle smartphones in de Desire-serie van HTC, is ook de Desire 626 bijzonder compleet uitgerust en opvallend vriendelijk geprijsd.

HTC heeft de HTC Desire 626 uitgebracht in Nederland, een vriendelijk geprijsde maar opvallend complete smartphone. De HTC Desire 626 is gelet op haar specificaties een perfecte smartphone voor mensen die een zeer goede smartphone-ervaring wensen, maar liever geen groot kapitaal uit willen geven aan een nieuw toestel. 

HTC Desire 626
HTC Desire 626

De HTC Desire 626 voldoet volledig aan de 'smartphone standaard' van dit moment. Zo is de smartphone uitgerust met een beeldscherm van 5 inch, dat naar huidige maatstaven de 'norm' is voor hedendaagse smartphones. Het beeldscherm kent een 720p HD beeldschermresolutie en levert daarmee ook een prima beeldkwaliteit.

Onder de motorkap van de HTC Desire 626 draait een 1,2 GHz 64-bit quad-core processor. Dankzij haar 64-bit architectuur alsmede de hoeveelheid van 2 gigabyte aan werkgeheugen waar de processor door wordt begeleid, weet de HTC Desire 626 zeer goede prestaties weg te zetten.

Ook het Android besturingssysteem draagt bij aan een snelle, stabiele en energiezuinige gebruikservaring. Over het Android besturingssysteem heeft HTC haar eigen HTC Sense interface gezet, die geroemd wordt door haar snelheid en eenvoud.

Het toestel heeft verder 16 gigabyte aan interne opslagcapaciteit. Daarbij beschikt de HTC Desire 626 ook nog over een MicroSD geheugenkaartslot. Het geheugenkaartslot is haar tijd ver vooruit, want het toestel ondersteunt al geheugenkaarten van 2 terrabyte, terwijl de grootste MicroSD geheugenkaarten die nu beschikbaar zijn maximaal 128 gigabyte groot zijn.

Front-facing stereo speakers

De HTC Desire 626 is mede gelet op haar grote interne opslagcapaciteit en de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden een ideale smartphone voor multimedia liefhebbers. Dit wordt extra onderstreept door haar stereo front-facing speakers die zorgen voor een unieke geluidservaring bij bijvoorbeeld gaming of het kijken van video's of films op het toestel. Uiteraard komen deze stereo front-facing speakers ook de geluidskwaliteit van muziek ten goede voor iedereen die graag muziek afspeelt via de interne speakers van de smartphone.

Ook op cameragebied laat de HTC Desire 626 zien dat het toestel haar verkoopprijs meer dan waard is. Aan de achterzijde is de smartphone voorzien van een 13-megapixelcamera met LED flitser en voor de 'selfie-fans' is er aan de voorzijde een 5-megapixel frontcamera aanwezig.

De HTC Desire 626 is tot slot uitgerust met een 2.000 mAh accu, wat relatief gemiddeld is voor een smartphone met deze afmetingen. Qua uithoudingsvermogen zijn dan ook normale prestaties te verwachten en bij regulier gebruik zou de HTC Desire 626 minimaal een hele dag mee moeten gaan op één acculading.

De HTC Desire 626 is verkrijgbaar in het donkerblauw (hierboven) en het in het grijs
De HTC Desire 626 is verkrijgbaar in het donkerblauw (hierboven) en het in het grijs

Prijs en beschikbaarheid

De HTC Desire 626 is nu verkrijgbaar in Nederland voor een verkoop adviesprijs van 299 euro in de kleuren donkerblauw en grijs. Meer informatie, alle specificaties en een uitgebreidere prijsvergelijking is samengebracht op onze uitgebreide HTC Desire 626 overzichtspagina.

Combineren met een abonnement?

Vanwege haar scherpe verkoop adviesprijs van 299 euro is de HTC Desire 626 een ideale smartphone om te combineren met bijvoorbeeld een sim-only abonnement. Door een abonnement en toestel los van elkaar af te sluiten en aan te schaffen bent u vandaag de dag vaak goedkoper uit dan wanneer u een toestel in combinatie met een abonnement afneemt bij een provider. Wilt u weten welke abonnement voor u het voordeligste is? Gebruik dan het abonnementsadvies van GSM Helpdesk.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie