Uitgelekte 3D render toont Honor 7 Plus

Uitgelekte 3D render toont Honor 7 Plus

16-09-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


De Honor 7 is pas net op de Europese markt gepresenteerd, of in China is alweer een uitgebreider model uitgelekt. Een video die door de bekende tech-insider Steve Hemmerstoffer is gepubliceerd toont een 3D render van de Honor 7 Plus.

Nog geen maand geleden heeft Honor haar Honor 7 in Europa gepresenteerd en nu al gaan geruchten over een verbeterde opvolger. Tech-insider Steve Hemmerstoffer, bekend van het Twitter-account @onleaks heeft op YouTube een video gepubliceerd waarin de Honor 7 Plus van alle kanten in beeld wordt gebracht in een 3D render.

Op Twitter meldt Hemmerstoffer dat de Honor 7 Plus wat groter gaat worden dan de normale Honor 7. Het toestel krijgt een 5,5 inch groot Full HD beeldscherm, waar de normale Honor 7 een 5,2 inch groot Full HD beeldscherm heeft. Door het grotere beeldscherm is de Honor 7 Plus ook iets groter dan de normale Honor 7 en meet 151,4 x 76,3 x 7,9 mm. De 'normale' Honor 7 meet 143,2 x 71,9 x 8,5 mm. De Honor 7 Plus belooft dus wel iets dunner te gaan worden.

Uit de renders die Hemmerstoffer heeft gepubliceerd valt verder op te maken dat de Honor 7 Plus net als haar 'kleinere broertje' over een vingerafdruksensor beschikt aan de achterzijde van het toestel. Andere specificaties heeft Hemmerstoffer nog niet bekend gemaakt en zijn ook niet af te leiden uit de renders. Het ligt echter voor de hand dat de Honor 7 Plus qua specificaties in grote lijnen gelijk zal zijn aan de normale Honor 7 en dat het toestel de naamstoevoeging 'Plus' vooral te danken zal hebben aan haar grotere beeldscherm.

De Honor 7 was tot op heden de meest uitgebreide smartphone die Honor heeft gepresenteerd. Ondanks haar indrukwekkende hardware kost de smartphone 'slechts' 349,99 euro. De 'normale' Honor 7 is voorzien van een 5,2 inch groot Full HD beeldscherm en wordt aangedreven door Huawei's eigen 64-bit Kirin 935 processor. Dit is een octa-core processor bestaande uit een krachtige 2,2 GHz quad-core processor en een energiezuinige 1,5 GHz quad-core processor. De processor wordt daarbij ook nog eens begeleid door een flink werkgeheugen van 3 gigabyte. Het toestel heeft een interne opslagcapaciteit van 16 gigabyte.

De Honor 7 is verder uitgerust met een indrukwekkende 20-megapixelcamera aan de achterzijde. De camera komt uit de stal van Sony en biedt een F2.0 diafragma en bestaat uit maar liefst 6 lenzen. De camera wordt beschermd door saffier glas. Aan de voorzijde is de Honor 7 voorzien van ook nog eens een hoogwaardige 8-megapixel frontcamera met groothoeklens.

Net als de Huawei Mate 7 is ook de Honor 7 uitgerust met een supersnelle vingerafdruksensor. Deze is aan de achterzijde van het toestel direct onder de camera geplaatst. Dit is een logische plek gezien hier vaak de wijsvinger gehouden wordt wanneer de telefoon in de hand ligt.

De Honor 7 is ook een alleskunner op het gebied van connectiviteit. Haast vanzelfsprekend biedt de Honor 7 uitgebreide 4G netwerkondersteuning. Het toestel beschikt daarbij verder over Wi-Fi (a/b/g/n/ac), Bluetooth (4.1 met Low Energy), en NFC ondersteuning.

De Honor 7 is sinds kort verkrijgbaar via Honor's en Huawei's eigen webwinkel 'vMall' en komt spoedig ook beschikbaar bij andere webwinkels. Het toestel heeft een verkoopadviesprijs van 349,99 euro gekregen en komt in het grijs en zilver in de winkels te liggen. Meer informatie en alle specificaties van de Honor 7 zijn verzameld op onze uitgebreide Honor 7 overzichtspagina. Het is de verwachting dat de specificaties van de vandaag uitgelekte Honor 7 Plus nagenoeg overeen zullen komen met de specificaties van de Honor 7.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie