Youfone verlaagt prijs van grootste databundel

Youfone verlaagt prijs van grootste databundel

02-10-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk , Toestellen


Youfone heeft in stilte de prijs van haar grootste databundel met 5 euro verlaagd. Afhankelijk van de looptijd van het abonnement betalen Youfone klanten nu nog 20 of 21 euro per maand voor een databundel van 4000 MB.

De prijs van de grootste databundel van Youfone, een bundel van 4000 MB, is in stilte verlaagd met 5 euro, zo ontdekte Telcompaper.

Youfone rekent nu nog een bedrag van 21 euro per maand voor haar databundel van 4000 MB bij klanten die een maandelijks opzegbaar abonnement hebben. Klanten met een 1- of 2-jarig Youfone abonnement betalen nog maar 20 euro per maand voor de databundel van 4000 MB.

Voor de prijswijziging kostte de databundel van 4000 MB bij Youfone 26 euro voor klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement en 25 euro voor klanten met een 1- of een 2-jarig abonnement.

In september kondigde Youfone aan ook smartphones te gaan verkopen. Youfone verkocht tot aan midden september enkel sim-only abonnementen. Sinds midden september biedt Youfone ook een selecte keuze van 9 smartphones die tegen 'gemiddelde prijzen' worden verkocht in de toestelshop van Youfone.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie