Amerikaanse webshop laat bijzondere Galaxy View tablet voortijdig uitlekken

27-10-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al sinds begin september is bekend dat Samsung werkt aan een nieuwe bijzondere tablet, de Samsung Galaxy View. Via een Amerikaanse webwinkel zijn details van deze nieuwe tablet nu voortijdig uitgelekt.

Tijdens de presentatie van de Samsung Gear S2 op de IFA in Berlijn, eindigde Samsung haar introductie met een korte teaser voor de Samsung Galaxy View. In deze teaser gaf Samsung aan dat het bedrijf dit najaar nog zou gaan komen met een andere spectaculaire introductie.

Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View

Sinds Samsung deze teaser de wereld in heeft gestuurd is het nog relatief stil gebleven rondom de nieuwe tablet. Tot nu, want een Amerikaanse webwinkel heeft de tablet voortijdig laten uitlekken. Hoewel de pagina ondertussen weer offline is gehaald, is deze nog wel in de Google Cache terug te vinden.

Volgens de Amerikaanse webwinkel heeft de Samsung Galaxy View een 18,4 inch groot beeldscherm met een Full HD beeldschermresolutie. Daarmee zou Samsung de tablet willen gaan positioneren als een 'mobiele televisie'. De tablet kan volgens de website zowel via het touchscreen als via spraak bediend worden. Verder vermeldt de webwinkel dat de tablet op een volle accu tot 8,5 uur gebruikt kan worden. De accu heeft ten opzichte van haar beeldschermdiagonaal een opvallend beperkte capaciteit van 5.700 mAh.

De tablet wordt volgens de specificaties aangedreven door een Exynos 7 octa-core processor met een rekenkracht van 1,6 GHz. Daarbij heeft de tablet 2 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit. Voorts zou ook nog een geheugenkaartslot voor geheugenkaarten van maximaal 128 GB aanwezig zijn.

Het feit dat de Samsung Galaxy View nu in vol ornaat zichtbaar is geweest in een Amerikaanse webwinkel, wijst erop dat de tablet waarschijnlijk op zeer korte termijn door Samsung gepresenteerd zal gaan worden. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy View overzichtspagina.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie