Prepaid bundels van Telfort tijdelijk kosteloos verdubbeld

Prepaid bundels van Telfort tijdelijk kosteloos verdubbeld

17-11-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Tot het eind van dit jaar krijgen prepaid klanten van Telfort die een bel-, sms- of databundel aanschaffen een dubbele hoeveelheid bel-, sms- of datategoed.

Telfort biedt ook voor prepaid klanten een groot aantal bel-, sms- en databundels waarmee klanten voordeliger kunnen bellen, sms'en of internetten. Bundels van Telfort zijn 31 dagen geldig. Onverbruikt tegoed vervalt aan het eind van de maand.

Om meer prepaid klanten kennis te laten maken met het grote aantal bundels dat Telfort beschikbaar heeft, loopt momenteel een actie waarbij Telfort de prepaid bundels verdubbeld. Alle Telfort prepaid klanten die tot het eind van dit jaar een prepaid bundel aanschaffen, krijgen een dubbele hoeveelheid bundeltegoed, zo meldt Telecompaper.

Telfort biedt voor prepaid klanten zes belbundels variërend tussen de 75 en 1000 minuten met prijzen tussen de 5 en 33 euro. Daarnaast heeft Telfort een sms bundel met 100 of 1000 sms'jes voor respectievelijk 3 en 8 euro. Qua databundels biedt Telfort de keuze uit bundels variërend tussen de 50 en 1000 MB met bedragen tussen de 2,50 en 14 euro.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie