T-Mobile verhoogt 4G snelheid voor bijna alle abonnementen

T-Mobile verhoogt 4G snelheid voor bijna alle abonnementen

24-11-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat de provider de maximale 4G snelheid voor bijna alle abonnementen gratis gaat verhogen. Sinds eind 2014 konden klanten met de nieuwste abonnementen al profiteren van de hoogste snelheden.

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat zij nagenoeg alle klanten met een abonnement kosteloos hogere up- en downloadsnelheden gaat aanbieden via het 4G netwerk. Tot nu toe was de maximale up- en downloadsnelheid van oudere abonnementen afhankelijk van het type abonnement. T-Mobile gaat deze snelheden voor nagenoeg alle klanten nu gelijk trekken.

Sinds oktober 2014 biedt T-Mobile het zogenaamde '4GMax' aan. Daarmee kunnen klanten met een Stel Samen en Stel bij abonnement, een Helder abonnement en een Mobiel Internet Breedband abonnement sinds vorig jaar oktober al profiteren van mobiele internetverbindingen met downloadsnelheden tot 120 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps. Deze snelheden gaan nu gelden voor nagenoeg alle klanten.

Uit onafhankelijk onderzoek van DIKW Consulting op basis van de OOKLA speedtests blijkt al kwartalen op rij dat T-Mobile van alle vier de Nederlandse mobiele aanbieders met een eigen mobiel netwerk de snelste mobiele internetverbindingen levert. Op dit moment ligt de praktische downloadsnelheid op het T-Mobile netwerk rond de 37,5 Mbps.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10