Exclusief: KPN geeft abonnees in december 2 gigabyte dataverkeer cadeau

Exclusief: KPN geeft abonnees in december 2 gigabyte dataverkeer cadeau

01-12-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


KPN deelt in de decembermaand een cadeautje uit aan al haar abonnees. Alle klanten met een mobiel abonnement bij KPN krijgen in de decembermaand een (extra) databundel van 2 gigabyte met 4G snelheid cadeau.

Wie een mobiel abonnement van KPN heeft, krijgt deze maand 2 gigabyte dataverkeer cadeau van KPN, zo ontdekte GSM Helpdesk. Alle mobiele klanten met een abonnement, dus ook klanten met enkel een bel- en een sms bundel en zonder internetbundel, krijgen in de decembermaand de beschikking over 2 gigabyte (extra) dataverkeer. Klanten die nog geen toegang hadden tot het 4G netwerk van KPN krijgen met deze 'cadeau bundel' gedurende de maand december de mogelijkheid om het 4G netwerk uit te proberen.

Extra dataverkeer

Bij klanten die al beschikken over een mobiel abonnement met daarin een databundel, is het cadeautje van 2 gigabyte dataverkeer vandaag al bijgeschreven in de databundel. Zo gaan klanten met een bundel van bijvoorbeeld 500 MB op eens naar 2500 MB en klanten met een databundel van 10 GB op eens naar 12 GB.

Ook voor klanten zonder internetbundel

KPN klanten met enkel een abonnement voor bellen en SMS'en, krijgen uiterlijk op 5 december hun 'cadeautje' van 2 gigabyte dataverkeer. Deze klanten kunnen in de maand december gebruik maken van mobiel internet op volledige 4G snelheid. Aan het einde van de maand of op het moment dat de 'cadeau bundel' van 2 gigabyte is opgebruikt wordt de mobiele internetverbinding bij deze klanten automatisch weer uitgeschakeld zodat klanten geen ongemerkte kosten maken.

Klanten met onbeperkt internet

Ook aan klanten met een onbeperkt internetbundel, zoals bijvoorbeeld het KPN Messaging light abonnement waarmee normaal gesproken onbeperkt van internet gebruik gemaakt kan worden op een lage snelheid van 64 Kbps, wordt ook een databundel van 2 gigabyte cadeau gedaan. Deze klanten kunnen 2 gigabyte dataverkeer op hoge 4G snelheid verbruiken. Na het verbruik van deze 2 gigabyte dataverkeer, gaat de snelheid weer omlaag naar 64 Kbps.

De actie van KPN loopt van 1 tot en met 31 december. Alle klanten van KPN met een mobiel abonnement krijgen gedurende deze maand een databundel van 2 gigabyte cadeau. De extra databundel is gedurende de kalendermaand december geldig. Niet verbruikt tegoed vervalt aan het eind van de maand.




Laatste Nieuws



0 Reacties
Geef je reactie








Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10