Nokia hint op 'grootste aankondiging ooit' tijdens het MWC

Nokia hint op 'grootste aankondiging ooit' tijdens het MWC

17-02-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  MWC 2016


Nokia heeft een teaser video op YouTube geplaatst waarin het bedrijf hint op 'de grootste aankondiging ooit'. Deze aankondiging vindt aanstaande zondag, 21 februari, voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona plaats.

Nokia heeft vandaag de interesse van de wereldpers weten te wekken middels de publicatie van onderstaande YouTube video. In deze teaser hint Nokia op 'de grootste aankondiging ooit' vooruitlopend op het aankomende Mobile World Congress in Barcelona. Aanstaande zondag, 21 februari, zou deze aankondiging moeten plaatsvinden. Op maandag 22 februari openen in Barcelona de deuren van het Mobile World Congress.

Wat Nokia gaat aankondigen is onduidelijk. Bekend is dat Nokia plannen heeft om weer met smartphones te gaan komen, al worden de eerste toestellen niet eerder dan eind dit jaar verwacht. Het zou dus kunnen gaan om een smartphone introductie, maar die kans lijkt relatief klein te zijn.

Aangezien delen van de teaser video met drones opgenomen lijken te zijn, wordt ook gesuggereerd dat Nokia mogelijk met een Drone gaat komen. Weer anderen interpreteren de teaser van Nokia als hint op de komst van een product op het gebied van Virtual Reality.

Eén ding is in ieder geval zeker: Nokia is op het Mobile World Congress ook aanwezig als leverancier van mobiele netwerken en gaat zowel op het gebied van 4G netwerken als op het gebied van toekomstige 5G netwerken nieuwe producten en technologieën introduceren. Of de teaser van Nokia hier iets mee te maken heeft, valt ook nog niet vast te stellen.

Kortom: Nokia heeft de aandacht te pakken, nu wordt het afwachten tot aanstaande zondag om er achter te komen wat volgens Nokia de grootste aankondiging ooit zal zijn.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10