VIDEO: Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge

VIDEO: Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge

21-02-2016  |  Patrick Kagenaar  |  MWC 2016


Samsung heeft zojuist op haar Unpacked evenement de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd. In deze video preview nemen we de Galaxy S7 Edge uitgebreid onder de loep.

Aan alle geruchten en speculaties is zojuist definitief een einde gekomen. Samsung presenteerde op haar jaarlijks terugkerende evenement "Unpacked", de opvolger van de Samsung Galaxy S6-serie. Net zoals vorig jaar weet de Edge-variant, de meeste aandacht naar zich toe te trekken. Hoewel de uiterlijke verschillen van de Galaxy S7 Edge op het eerste gezicht niet gigantisch verschillen met die van de Galaxy S6 Edge, heeft Samsung zich dit jaar flink geconcentreerd op de details.

GSM Helpdesk kreeg de kans om de Samsung Galaxy S7 Edge alvast vast te houden. In onderstaande video bekijken we het toestel van dichtbij en nemen de key-features van de smartphone kort onder de loep.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Samsung Galaxy S7 Edge zal op 11 maart in de Benelux in de winkels komen te liggen en gaat 799 euro kosten. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy S7 Edge overzichtspagina.

Blijf op de hoogte!

Wilt u direct op de hoogte gebracht worden zodra de Samsung Galaxy S7 en / of de Samsung Galaxy S7 Edge in Nederland verkrijgbaar zijn? Meldt u dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie