Eerste signalen wijzen op komst Samsung Galaxy S7 Active

Eerste signalen wijzen op komst Samsung Galaxy S7 Active

24-03-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Net als in de voorbije jaren, lijkt Samsung ook dit jaar weer te werken aan een robuuste uitvoering van de Samsung Galaxy S7. Het toestel gaat waarschijnlijk luisteren naar de naam 'Samsung Galaxy S7 Active'.

Al sinds de Samsung Galaxy S4 uit 2013 is het een traditie van Samsung geworden om van ieder Galaxy S model ook een robuuste uitvoering uit te brengen. Het lijkt erop dat Samsung ook van de nieuwe Samsung Galaxy S7 een zogenaamde 'ruggedized' uitvoering in ontwikkeling heeft.

Op een Indiase import- en export website zijn documenten opgedoken dat een Samsung smartphone India is binnengekomen met een typenummer die gelinkt wordt aan de Samsung Galaxy S7 Active. Het toestel zou luisteren naar het typenummer 'G891A', terwijl de Samsung Galaxy S6 Active van vorig jaar het typenummer 'G890A' droeg.

De robuuste uitvoeringen van de Samsung Galaxy S4 (Samsung Galaxy S4 Active) alsmede de Galaxy S5 (de Samsung Galaxy S5 Active) zijn in Nederland uitgebracht, de Samsung Galaxy S6 Active van vorig jaar echter niet. De Galaxy S6 Active is enkel op de Amerikaanse markt uitgebracht. Daarmee is het moeilijk te voorspellen of een eventuele Galaxy S7 Active in Europa uitgebracht zal gaan worden.

De Samsung Galaxy S6 Active van vorig jaar was qua specificaties nagenoeg gelijk aan de normale Samsung Galaxy S6. Het grootste verschil was haar robuuste behuizing en aanzienlijk grotere accu. Het ligt daarmee in de lijn der verwachtingen dat een eventuele Samsung Galaxy S7 Active qua specificaties ook nagenoeg geheel overeen zal komen met de 'normale' Galaxy S7.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10