Sony presenteert interessant geprijsde Xperia E5

31-05-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Geruchten over de Sony Xperia E5 deden al enige tijd de ronde en vandaag heeft Sony het toestel officieel onthuld. De Sony Xperia E5 is een compleet uitgevoerde smartphone met een interessante verkoopprijs van slechts 199 euro en zal vanaf begin juli in Nederland in de winkels komen te liggen.

Sony heeft zojuist bekend gemaakt dat het bedrijf de Sony Xperia E5 begin juli in Nederland gaat uitbrengen. De Sony Xperia E5 waarde al enige tijd rond in het geruchtencircuit en is vandaag officieel gepresenteerd.

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5

Met de Sony Xperia E5 probeert Sony veel voor weinig te bieden. Het toestel heeft namelijk een verkoopadviesprijs van slechts 199 euro. De Sony Xperia E5 biedt desondanks behoorlijk uitgebreide specificaties. Zo is de Xperia E5 bijvoorbeeld uitgevoerd met een 5 inch groot beeldscherm en een behoorlijk rappe 1,3 GHz quad-core processor van MediaTek.

Klaar voor 4G

Dankzij de gebruikte processor is het toestel ook klaar voor gebruik op 4G netwerken, zodat geprofiteerd kan worden van aanzienlijk snellere mobiele internetverbindingen.

Andere opvallende specificaties zijn onder andere haar behoorlijke opslagcapaciteit van 16 gigabyte. Daarbij is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een MicroSD geheugenkaarslot waarin geheugenkaarten tot wel 200 gigabyte geplaatst kunnen worden.

De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera
De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera

Uitgebreide camera's

Zelfs op cameragebied is de Sony Xperia E5 een waardige Sony smartphone. Aan de achterzijde heeft het toestel namelijk een 13-megapixelcamera waaruit Sony het maximale weet te trekken met haar geavanceerde camerasoftware. Dankzij een slimme autofocus en zelfs HDR weet de Sony Xperia E5 altijd de beste beelden te schieten. Aan de voorzijde beschikt de Xperia E5 over een 5-megapixel frontcamera.

Tot slot is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een behoorlijk krachtige accu waarmee de smartphone naar opgaaf van Sony bij normaal tot intensief gebruik slechts één keer in de twee dagen opgeladen hoeft te worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia E5 komt begin juli in Nederland in de winkels te liggen en heeft een verkoopadviesprijs van slechts 199 euro gekregen. Sony brengt het toestel uit in het zwart en in het wit. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia E5 zijn verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia E5 overzichtspagina.

Blijf op de hoogte!

Wilt u direct op de hoogte gebracht worden zodra de Sony Xperia E5 in Nederland in de winkels wordt gespot? Meldt u dan hieronder aan voor onze gratis herinneringsservice.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie