LG breidt X-reeks uit met vier nieuwe modellen

17-06-2016  |  de redactie  |  Toestellen


LG gaat haar midrange modelserie uitbreiden met maar liefst vier nieuwe modellen in de X-reeks. Het totaal komt daarmee op zes verschillende smartphones, die elk een eigen karakter hebben gekregen, op basis van hun hardware prestaties. LG heeft echter nog niet onthuld wanneer de nieuwe X Power, de X Mach, de X Style en de X Max in Nederland in de schappen komen te liggen.

De smartphones delen veel van de functies die LG’s topmodellen uit de –G en –V reeks hebben, zoals het feit dat ze gereed zijn voor de allerhoogste snelheden van mobiel internet. Elk van de vier nieuwe smartphones is ontwikkeld voor specifieke doelgroepen, aldus LG. Later in juni worden de toestellen op de markt gebracht in een aantal landen in de wereld. Niet bekend is of de Benelux hierbij behoort.

De LG X Screen beschikt over PE+ technologie voor snel opladen

De X Power richt zich op gebruikers die veel vragen van de batterij – in het geval van de X Power is die uitgerust met een capaciteit van maar liefst 4.100mAh, terwijl de behuizing 7,9 mm dun is. Het toestel beschikt verder over de PE+ technologie voor opladen in de helft van de gewone tijd. Verder ondersteunt de X power LTE Cat9 tri-carrier aggregatie en heeft hij een 1,8GHz processor. Het licht gebogen QHD IPS Quantum  display is 5,3 inch groot. 

Met de X Style gooit LG het over een andere boeg. Dit model is juist indrukwekkend dun gemaakt en beschikt in de woorden van LG over elegante gebogen lijnen. De X Max daarentegen heeft een groot scherm voor een nog betere kijkervaring. 

LG voegt de modellen toe aan de twee bestaande modellen in de X-serie, de LG X Screen met zijn ‘Always On’ scherm voor de weergaven van notificaties. De andere is de LG X Cam met indrukwekkende camera specificaties. Dit model heeft een duo-camera van 5 megapixel en 13 megapixel, terwijl de camera aan de voorzijde 8 megapixels bezit.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie