HTC eerste fabrikant die Android Nougat update bevestigt

HTC eerste fabrikant die Android Nougat update bevestigt

01-07-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Ondanks dat Android Nougat, de aankomende nieuwe versie van Android, nog niet officieel is vrijgegeven door Google, heeft HTC als eerste fabrikant bekend gemaakt welke smartphones in ieder geval een update naar deze nieuwe Android versie gaan krijgen.

Het lijkt erop dat de nieuwste versie van Android, waarvan gisteren bekend is geworden dat het de naam 'Nougat' draagt, zeer snel zal gaan komen. HTC heeft namelijk vandaag via Twitter al laten weten dat in ieder geval de HTC 10, de HTC One A9 en de HTC One M9 een update naar deze nieuwe versie van Android zullen gaan krijgen.

Gisteren heeft Google de naam van de volgende Android versie onthuld. Na het huidige Android 6.0 Marshmallow zal de volgende versie van Android gaan luisteren naar de naam 'Nougat'. Het versienummer is nog niet bekend.

Gebruikers van de drie toestellen zullen nog even op de update moeten wachten want Android Nougat is nog niet officieel vrijgegeven door Google. Gezien HTC genoemd wordt als fabrikant van de aankomende twee Nexus smartphones, lijkt het erop dat HTC over wat meer 'inside informatie' beschikt rondom Android Nougat.

Met de bekendmaking van haar updateplannen op Twitter pakt HTC niet alleen de primeur om als eerste fabrikant haar updateplannen te communiceren, maar lijkt HTC wellicht ook te hinten op de zeer spoedige komst van Android Nougat en wellicht zelfs dus de twee Nexus smartphones.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie