Interessant geprijsde Sony Xperia E5 nu verkrijgbaar

07-07-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Sony heeft de interessant geprijsde Sony Xperia E5 in Nederland in de eerste winkels gelegd. De Sony Xperia E5 is een opvallend uitgebreide smartphone met een verkoopadviesprijs van 199 euro.

De gloednieuwe Sony Xperia E5 is in de eerste Nederlandse winkels gearriveerd. Het opvallend complete maar vriendelijk geprijsde toestel is vanaf vandaag leverbaar bij Mobiel.nl en GSMwijzer en zal in de komende dagen bij meer (web)winkels op voorraad komen.

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5

Met de Sony Xperia E5 probeert Sony veel voor weinig te bieden. Het toestel heeft namelijk een verkoopadviesprijs van slechts 199 euro. De Sony Xperia E5 biedt desondanks behoorlijk uitgebreide specificaties. Zo is de Xperia E5 bijvoorbeeld uitgevoerd met een 5 inch groot beeldscherm en een behoorlijk rappe 1,3 GHz quad-core processor van MediaTek.

Klaar voor 4G

Dankzij de gebruikte processor is het toestel ook klaar voor gebruik op 4G netwerken, zodat geprofiteerd kan worden van aanzienlijk snellere mobiele internetverbindingen.

Andere opvallende specificaties zijn onder andere haar behoorlijke opslagcapaciteit van 16 gigabyte. Daarbij is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een MicroSD geheugenkaarslot waarin geheugenkaarten tot wel 200 gigabyte geplaatst kunnen worden.

De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera
De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera

Uitgebreide camera's

Zelfs op cameragebied is de Sony Xperia E5 een waardige Sony smartphone. Aan de achterzijde heeft het toestel namelijk een 13-megapixelcamera waaruit Sony het maximale weet te trekken met haar geavanceerde camerasoftware. Dankzij een slimme autofocus en zelfs HDR weet de Sony Xperia E5 altijd de beste beelden te schieten. Aan de voorzijde beschikt de Xperia E5 over een 5-megapixel frontcamera.

Tot slot is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een behoorlijk krachtige accu waarmee de smartphone naar opgaaf van Sony bij normaal tot intensief gebruik slechts één keer in de twee dagen opgeladen hoeft te worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia E5 kan vanaf vandaag geleverd worden door Mobiel.nl en GSMwijzer en gaat tegen haar verkoopadviesprijs van slechts 199 euro over de toonbank. Sony brengt het toestel uit in het zwart en in het wit. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia E5 zijn verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia E5 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie