Samsung bevestigt 2 augustus als introductiedatum Samsung Galaxy Note 7

13-07-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft de internationale media uitgenodigd voor de introductie van de Samsung Galaxy Note 7. De introductie vindt op 2 augustus gelijktijdig plaats in New York, Londen en Rio de Janeiro.

Het hoge woord is eruit: Samsung heeft met een officiële uitnodiging bevestigd wat al langer werd gesuggereerd in het geruchtencircuit. De Samsung Galaxy Note 7 zal op 2 augustus gepresenteerd gaan worden. Zelfs de naam van het toestel heeft Samsung reeds bevestigd.

Samsung nodigt pers uit voor introductie Samsung Galaxy Note 7
Samsung nodigt pers uit voor introductie Samsung Galaxy Note 7

De introductie van de Samsung Galaxy Note 7 vindt plaats in New York om 11 uur lokale tijd. Gelijktijdig organiseert Samsung ook in Londen en Rio de Janeiro introductie events waar de pers de introductie kan volgen en na afloop de Samsung Galaxy Note 7 kan bekijken. In Londen vindt de introductie om 16 uur lokale tijd plaats, in Rio de Janeiro om 12 uur lokale tijd. Vanwege het verschil in tijdzones vindt de introductie om 17 uur Nederlandse tijd plaats.

Galaxy Note 6 overgeslagen

Naast de introductiedatum heeft Samsung ook bevestigd dat de nieuwe Galaxy Note telg gaat luisteren naar de naam 'Samsung Galaxy Note 7'. Volgens het bedrijf slaat Samsung de naam 'Galaxy Note 6' over om de Galaxy Note serie gelijk te trekken met haar Galaxy S serie. Sinds dit voorjaar zijn de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkrijgbaar. Op deze manier is het volgens Samsung ook makkelijker aan consumenten uit te leggen dat zij over het nieuwste van het nieuwste van Samsung beschikken.

Specificaties

Op basis van de tot nu toe uitgelekte specificaties is de verwachting dat de Samsung Galaxy Note 7 in grote lijnen overeen zal komen met de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. In tegenstelling tussen de Galaxy S7 (Edge) zal de Note 7 naar verwachting utigerust gaan worden met een iris scanner, een USB type-C poort, een (fors) grotere accu, maar liefst 6 gigabyte werkgeheugen en waarschijnlijk 64 gigabyte aan interne opslagcapaciteit.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10