HTC publiceert derde teaser voor HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle

13-09-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC heeft op 20 september een smarpthone aankondiging op de planning staan. Al weken is HTC bezig om het publiek op te warmen met kleine hints in video's. Opnieuw heeft HTC een zogenaamde 'teaser video' gepubliceerd waarin HTC wijst op de vingerafdruksensor.

HTC maakt er momenteel een traditie van om iedere week een nieuwe 'teaser video' te publiceren rondom de introductie van één of twee nieuwe smartphones die voor 20 september op de planning staat. Tot nu toe zijn al twee teaser video's verschnenen rondom de verwachte HTC Desire 10 Pro en HTC Desire 10 Lifestyle en opnieuw heeft HTC nu alweer haar derde video gepubliceerd waarin HTC weer een nieuw tipje van de sluier oplicht.

In de eerste video, die begin deze maand werd gepubliceerd, \werd vooral de camera van de nieuwe HTC Desire 10 Pro duidelijk in beeld gebracht. In de tweede video van vorige week en de nieuwe video die nu is verschenen besteedt HTC vooral aandacht aan de vingerafdrukscanner.

In deze derde korte video wordt opnieuw de vingerafdruksensor, die waarschijnlijk aan de achterzijde van de HTC Desire 10 Pro en de HTC Desire 10 Lifestyle aanwezig zijn, in beeld gebracht. In de video van vorige week verscheen het getal '150'. Dit verwijst waarschijnlijk naar het aantal milliseconden dat de vingerafdruksensor nodig heeft om haar gebruiker te verifiëren. 150 milliseconde is omgerekend 0,15 seconde, waarmee HTC dus vorige week al aanwijzingen gaf richting een 'super snelle vingerafdruksensor'.

In de nieuwe teaser video 'bevestigt' HTC dat de vorige video ook over de vingerafdruksensor ging. Dezelfde plek wordt namelijk nu opnieuw in beeld gebracht met een duidelijke verwijzing naar een vingerafdruk.

Uitgelekte details

Over de HTC Desire 10 Pro zijn tot op heden nog geen details uitgelekt, maar over de HTC Desire 10 Lifestyle zijn al wel veel details bekend. Dit toestel krijgt een 5,5 inch groot beeldscherm met een 720p HD beeldschermresolutie. Het toestel valt daarmee qua beeldschermformaat in de 'phablet categorie'. De beeldschermresolutie verraad dat de HTC Desire 10 Lifestyle waarschijnlijk een scherpe prijs van maximaal 250 euro zal gaan krijgen.

Renders tonen HTC Desire 10 Pro in volle glorie
Renders tonen HTC Desire 10 Pro in volle glorie

Twee uitvoeringen

De HTC 10 Lifestyle wordt aangedreven door een Quad-core processor van Qualcomm. Onbekend is om welk type het gaat, waarmee ook details over de snelheid van de processor ontbreken. Wel is bekend dat HTC de Desire 10 Lifestyle in twee uitvoeringen wil gaan brengen. Eén uitvoering krijgt 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte interne opslagcapaciteit, een iets luxere uitvoering krijgt 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit.

Op cameragebied is de HTC Desire 10 Lifestyle naar verluidt uitgevoerd met een primaire 13-megapixelcamera met BSI-camerasensor en aan de voorzijde voorzien van een 5-megapixel frontcamera. Beide camera's zijn in staat om Full HD video opnames te maken.

BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers

De HTC Desire 10 Lifestyle belooft vooral sterk gefocust te zijn op een uitmuntende audioervaring. Volgens de geruchten is het toestel uitgevoerd met BoomSound Hi-Fi Edition Stereo Speakers en 24-bit audio ondersteuning.

Op 20 september zal blijken wat HTC in petto heeft en of het bedrijf alleen de HTC Desire 10 Pro gaat brengen of dat HTC ook de HTC Desire 10 Lifestyle gaat introduceren.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie