Ziggo geeft meer keuze in Familie-abonnement

Ziggo geeft meer keuze in Familie-abonnement

29-09-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


Ziggo heeft haar Familie-abonnement vernieuwd en een extra keuzemogelijkheid toegevoegd. Het familie-abonnement kan door maximaal vijf mensen gebruikt worden.

Ziggo biedt al geruime tijd een zogenaamd 'familie-abonnement' waar bijvoorbeeld een heel gezin gebruik van kan maken. Ziggo blijkt het familie-abonnement deze week in stilte aangepast te hebben, meldt Telecompaper.

Het bestaande 'Familie Enorm 4G' abonnement van Ziggo van 45 euro per maand beschikt voortaan over 9 gigabyte dataverkeer in plaats van de hoeveelheid van 8 gigabyte die tot op heden in het abonnement zat. Daarbij kunnen alle gebruikers van het abonnement onbeperkt bellen en onbeperkt SMS'en.

Nieuwe keuzemogelijkheid

Nieuw is het 'Familie Ruim 4G' abonnement van 27,50 euro per maand. Bij dit abonnement zit een databundel van 3 gigabyte en eveneens onbeperkt bellen en sms'en. Zowel bij het Familie Enorm abonnement als het Familie Ruim abonnement levert Ziggo standaard al twee simkaarten en kunnen dus twee gezinsleden voor een totaalbedrag van respectievelijk 27,50 of 45 euro per maand mobiel bellen, sms'en en internetten.

De familie abonnementen van Ziggo kunnen door maximaal vijf mensen uit bijvoorbeeld een gezin of familie gebruikt worden. Voor een derde, vierde en vijfde simkaart rekent Ziggo 10 euro per maand per simkaart extra. Alle gebruikers van het familie abonnement kunnen onbeperkt bellen en onbeperkt sms'en. De databundel in het familie abonnement wordt gedeeld door alle gebruikers van het abonnement.

Wanneer de databundel op is, verlaagt Ziggo de snelheid van de mobiele internetverbinding tot 32 Kbps. Alle gebruikers kunnen daarmee kosteloos mobiel blijven internetten op lage snelheid. Ziggo biedt de optionele mogelijkheid om op hoge snelheid mobiel te blijven internetten. In dat geval geldt een buitenbundeltarief van 2,5 cent per MB dataverkeer.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie