Eén miljoen KPN en Telfort klanten combineren vast en mobiel abonnement

Eén miljoen KPN en Telfort klanten combineren vast en mobiel abonnement

13-10-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


KPN heeft bekend gemaakt dat vorige week de mijlpaal van één miljoen klanten is bereikt die zowel vaste- en mobiele diensten combineren. Klanten van KPN en Telfort krijgen kortingen en genieten extra voordelen op het moment dat zij vaste diensten combineren met mobiele diensten.

Opgeteld al meer dan één miljoen klanten van KPN en Telfort combineren sinds vorige week een mobiel abonnement met één of meerdere vaste diensten zoals televisie, internet of telefonie. Dat heeft KPN vandaag bekend gemaakt. KPN biedt al geruime tijd een beloningsprogramma voor klanten die vaste en mobiele diensten combineren. Bij KPN heet dit beloningsprogramma 'KPN Compleet' en bij Telfort 'CombiVoordeel'.

Klanten die vaste- en mobiele diensten van KPN of Telfort combineren, kunnen - afhankelijk van de diensten die gecombineerd worden - profiteren van extra voordelen en kortingen. Zo levert combineren van vaste en mobiele diensten bijvoorbeeld gratis extra zenderpakketten op, een gratis verdubbeling de databundel voor mobiel, eventuele korting op alle mobiele aansluitingen en het delen van MB's tussen meerdere mobiele aansluitingen op hetzelfde adres.

Volgens KPN heeft onderzoek onder klanten geleerd dat de combinatie van vaste en mobiele diensten wordt gewaardeerd met hoge klanttevredenheidscijfers. De klantloyaliteit is de afgelopen jaren volgens KPN ook flink gestegen, mede door de combinatie van vaste en mobiele diensten.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10