‘Google brengt begin 2017 twee smartwatches uit’

‘Google brengt begin 2017 twee smartwatches uit’

14-10-2016  |  Maarten van Vliet  |  Toestellen


Google brengt naar verluidt begin volgend jaar twee nieuwe smartwatches uit. Dat beweert althans de website Android Police, die een afbeelding van de nieuwe slimme horloges publiceerde. Het zou gaan om smartwatches met de codenamen "Angelfish" en "Swordfish" en de digitale assistent van Google, Google Assisent, zou er een prominente plek innemen. Het onderliggende besturingssysteem is Android Wear 2.0.

Angelsifh zou de enige stand-alone smartwatch zijn met ondersteuning voor LTE en GPS. Deze functies zijn afwezig bij Swordfish. Wel beschikken beiden horloges over een hartritmemeter. 

Android Police geeft het gerucht een 7 op een schaal van 10 omdat er al meerdere aanwijzingen zouden zijn geweest dat Google werkt aan nieuwe smartwatches. Momenteel zouden deze zich in de fase van prototype bevinden en zal het niet lang duren voordat het project is voltooid. 

Android Police houdt wel een flinke slag om de arm. Het is nog allerminst zeker of de getoonde afbeeldingen, die door de website zelf op basis van specificaties is ontworpen. Android Police zegt daarom dat de uiteindelijk versies van de Google-smartwatches kunnen afwijken van de getoonde beelden. Ook kan de website geen mededelingen doen over de bron van het gerucht. 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10