Genomineerde smartphones voor Telecom Awards 2016 bekend gemaakt

11-11-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Volgende week zullen voor de derde keer de Telecom Awards uitgereikt gaan worden. De organisatie achter deze Telecom Awards heeft vandaag de genomineerde smartphones bekend gemaakt.

Vijf Nederlandse telecomsites organiseren dit jaar voor de derde keer de 'Telecom Awards'. In de aanloop naar de uitreiking van de Telecom Awards 2016 heeft de organisatie van de Telecom Awards, bestaande uit AllAboutPhones, Androidworld, GSM Helpdesk Nederland, Mobile Cowboys en PortableGear, de namen van de genomineerde toestellen bekend gemaakt.

Totaal zullen dit jaar in drie categorieën totaal zes Telecom Awards uitgereikt gaan worden. Iedere fabrikant heeft de kans gekregen om voor iedere categorie één smartphone af te vaardigen voor de Telecom Awards, waarbij de prijs van het toestel bepalend is in welke categorie het toestel meedingt naar een Telecom Award. Zo is er een categorie voor smartphones tot 200 euro, een categorie voor smartphones tussen de 200 en 400 euro en een categorie voor smartphones met een verkoopprijs boven de 400 euro. In iedere categorie wordt een Telecom Award voor de beste smartphone uitgereikt en een Telecom Award voor de smartphone met de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit.

Genomineerde smartphones entry-level

In de categorie smartphones tot 200 euro hebben smartphone fabrikanten de volgende toestellen genomineerd:

Genomineerde mid-range smartphones

In de categorie smartphones met verkoopprijzen tussen de 200 en 400 euro hebben fabrikanten de volgende smartphones afgevaardigd voor de Telecom Awards 2016:

Genomineerde smartphones high-end

In de categorie smartphones met verkoopprijzen boven de 400 euro zijn de volgende smartphones ingestuurd voor de Telecom Awards:

Op 21 november zullen de vijf founding-partners van de Telecom Awards 2016 de twee winnaars in iedere categorie bekend gaan maken. Meer informatie over de Telecom Awards, hoe het nominatieproces plaatsvindt en waarom sommige toestellen/merken niet genomineerd zijn, is te vinden op TelecomAwards.nl.

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie