HTC toont nieuwe HTC Desire 650

24-11-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC heeft in Taiwan de nieuwe HTC Desire 650 toegevoegd aan haar assortiment. Gezien voorgangers van het toestel ook in Europa zijn uitgebracht, ligt het voor de hand dat HTC de Desire 650 op een later moment ook in Europa zal gaan introduceren.

Er lijkt een nieuwe budget smartphone van HTC op komt te zijn. In haar thuisland Taiwan heeft HTC namelijk de HTC Desire 650 onthuld. De HTC Desire 650 kan gezien worden als een opvolger voor de HTC Desire 626 die iets meer dan een jaar geleden in Europa werd uitgebracht.

HTC Desire 650
HTC Desire 650

De HTC Desire 650 belooft een budget smartphone te gaan worden. Wat de verkoopprijs is heeft HTC nog niet bekend gemaakt, maar afgaande op haar specificaties valt de verwachting uit te spreken dat het toestel niet meer dan 250 euro zal gaan kosten.

De HTC Desire 650 heeft een 5 inch groot beeldscherm met een 720p HD beeldschermresolutie. Daarbij vallen ook de stereo front-facing speakers op. Het toestel ondersteunt high-res audio en beschikt over HTC's eigen BoomSound audio technologie.

Bekend is verder dat de HTC Desire 650 wordt aangedreven door een processor van Qualcomm. Om welke processor het gaat en hoe snel deze is, heeft HTC nog niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat het toestel over 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte aan interne opslagcapaciteit beschikt.

Op cameragebied is de HTC Desire 650 uitgevoerd met een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixel frontcamera. Met beide camera's kunnen Full HD video opnames gemaakt worden. Verder bieden beide camera's ondersteuning voor 'HDR', een techniek die overbelichte- of onderbelichte gebieden in foto's corrigeert. Tot slot is bekend dat de HTC Desire 650 over een 2.200 mAh accu beschikt, ten opzichte van het gemiddelde een vrij beperkte accucapaciteit voor het formaat van deze smartphone. 

Op dit moment is nog niet duidelijk of HTC de Desire 650 ook in andere landen zal gaan uitbrengen. De HTC Desire 650 is vooralsnog alleen in Taiwan gepresenteerd. Tevens heeft HTC ook nog geen prijzen voor het toestel gecommuniceerd. Het ligt echter wel in lijn der verwachtingen dat het toestel op termijn ook in Europa en Nederland uitgebracht zal gaan worden.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie