Android 7.0 update voor HTC 10 is onderweg

25-11-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC heeft bekend gemaakt dat het bedrijf vandaag in de Verenigde Staten is gestart met de uitrol van de lang verwachte Android 7.0 Nougat update voor de HTC 10. De update zal naar verwachting binnen enkele dagen tot weken ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers beschikbaar komen.

De HTC 10 is momenteel het paradepaardje van HTC. De HTC 10 werd in april door HTC gepresenteerd als haar 'flagship smartphone' voor 2016. Het is dan ook de eerste smartphone onder het HTC merk dat een update naar Android 7.0 Nougat ontvangt. Via Twitter heeft HTC bekend gemaakt dat het bedrijf is gestart met de uitrol van haar Android 7.0 Nougat update naar de HTC 10. Vooralsnog rolt de update alleen uit in de Verenigde Staten. Verwacht wordt dat de update binnen enkele dagen tot weken ook in Europa beschikbaar zal gaan komen. 

HTC maakt Android 7.0 Nougat updateplannen bekend
HTC maakt Android 7.0 Nougat updateplannen bekend

Android 7.0  Nougat is door Google al in augustus uitgebracht. Kort na deze introductie liet HTC al weten dat diverse van haar smartphones, waaronder de HTC 10, een update naar Android 7.0 Nougat zouden gaan ontvangen.

Zoals al in augustus door HTC bekend gemaakt werd, is de HTC 10 het eerste toestel dat een update naar Android 7.0 Nougat ontvangt. HTC is daarbij keurig binnen haar vrij ruime planning gebleven, want al in augustus maakte HTC bekend dat deze update in het vierde kwartaal (dus ergens tussen begin oktober en eind december) beschikbaar zou gaan komen.

HTC liet verder doorschemeren dat ook de HTC One M9, het paradepaardje van vorig jaar, en de HTC One A9 een update gaan krijgen naar Android 7.0 Nougat. Deze updates zullen binnenkort gaan verschijnen.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie