Sony Xperia E5 vandaag voor slechts 179 euro bij Aldi verkrijgbaar

30-11-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Supermarktketen Aldi staat erom bekend wekelijks ook een leuk assortiment aan non-food artikelen te hebben, waarbij Aldi telkens weer wordt geroemd vanwege de hoge kwaliteit en de scherpe verkoopprijs. Vandaag 'stunt' Aldi met de Sony Xperia E5.

De Sony Xperia E5 is vanaf vandaag in beperkte aantallen verkrijgbaar bij alle filialen van supermarktketen Aldi in Nederland, zo ontdekte GSM Helpdesk vorige week al. Zoals gebruikelijk duikt Aldi met de verkoopprijs van het toestel onder de laagste prijzen die momenteel in de Nederlandse markt te vinden zijn voor het toestel. Aldi biedt vanaf volgende week de zwarte uitvoering van de Sony Xperia E5 aan voor 179 euro.

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5

De Sony Xperia E5 is een zeer actuele smartphone. Het toestel werd in mei van dit jaar door Sony gepresenteerd en kwam in juli in  Nederland in de winkels te liggen. Aldi duikt met haar verkoopprijs 20 euro onder de al scherpe verkoopadviesprijs van 199 euro. Met de Sony Xperia E5 biedt Sony letterlijk veel voor weinig. Zo is de Xperia E5 bijvoorbeeld uitgevoerd met een 5 inch groot beeldscherm en een behoorlijk rappe 1,3 GHz quad-core processor van MediaTek.

Klaar voor 4G

Dankzij de gebruikte processor is het toestel ook klaar voor gebruik op 4G netwerken, zodat geprofiteerd kan worden van aanzienlijk snellere mobiele internetverbindingen.

Andere opvallende specificaties zijn onder andere haar behoorlijke opslagcapaciteit van 16 gigabyte. Daarbij is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een MicroSD geheugenkaarslot waarin geheugenkaarten tot wel 200 gigabyte geplaatst kunnen worden.

De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera
De Sony Xperia E5 is uitgevoerd met een hoogwaardige 13-megapixelcamera

Uitgebreide camera's

Zelfs op cameragebied is de Sony Xperia E5 een waardige Sony smartphone. Aan de achterzijde heeft het toestel namelijk een 13-megapixelcamera waaruit Sony het maximale weet te trekken met haar geavanceerde camerasoftware. Dankzij een slimme autofocus en zelfs HDR weet de Sony Xperia E5 altijd de beste beelden te schieten. Aan de voorzijde beschikt de Xperia E5 over een 5-megapixel frontcamera.

Tot slot is de Sony Xperia E5 uitgevoerd met een behoorlijk krachtige accu waarmee de smartphone naar opgaaf van Sony bij normaal tot intensief gebruik slechts één keer in de twee dagen opgeladen hoeft te worden.

Volgende week bij Aldi

De Sony Xperia E5 is vanaf vandaag, woensdag 30 november, in beperkte aantallen verkrijgbaar bij supermarktketen Aldi voor een verkoopprijs van 179 euro. Het toestel is simlock-vrij en kan derhalve met alle prepaid simkaarten of abonnementen gebruikt worden en is daarmee een interessante smartphone als vervanger voor een defect toestel of om bijvoorbeeld te combineren met een voordelig sim-only abonnement. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia E5 zijn verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia E5 overzichtspagina.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie