Ziggo Mobiel start met verkoop smartphones

01-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Zoals al geruime tijd werd gesuggereerd, heeft Ziggo Mobiel vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf ook smartphones gaat verkopen. Klanten krijgen de optie om een smartphone in één keer of in maandelijkse termijnen te betalen.

Ziggo Mobiel heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf ook smartphones gaat verkopen. De smartphone verkoop blijft volgens Ziggo Mobiel geheel los staan van de verkoop van (sim-only) abonnementen. Daarmee wil de provider naar eigen zeggen maximale transparantie geven in de kosten die klanten betalen voor hun abonnement en voor hun smartphone.

Klanten krijgen bij Ziggo Mobiel de mogelijkheid een smartphone te kopen op afbetaling en kunnen de smartphone in 12 of in 24 maanden terugbetalen. Ook biedt Ziggo de mogelijkheid om een smartphone in één keer af te rekenen. Klanten die kiezen voor een gespreide maandelijkse betaling betalen volgens Ziggo geen rente en kunnen desgewenst ook vervroegd aflossen.

Alleen klanten van Ziggo Mobiel kunnen gebruik maken van de optie om hun Ziggo Mobiel abonnement te combineren met de aankoop van een smartphone bij Ziggo. Ziggo Mobiel rekent voor smartphones doorgaans de verkoopadviesprijzen. Deze prijzen liggen in de meeste gevallen hoger dan de huidige marktprijzen voor veel smartphones. Wanneer klanten gespreid willen betalen, rekent Ziggo Mobiel éénmalig één euro extra aan kosten.

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10