XS4ALL opnieuw meest aanbevolen alles-in-één aanbieder

02-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Connectiviteit, Diensten, Netwerk, Service


XS4ALL is voor de tweede keer op rij de meest aanbevolen aanbieder van alles-in-één diensten (televisie, telefonie en internet). XS4ALL werd afgelopen half jaar gemiddeld door 73 procent van haar klanten aanbevolen aan anderen.

Uit de halfjaarlijkse bekendmaking van de zogenaamde Word of Mouth scores (WoM scores) van Telecompaper blijkt dat XS4ALL voor de tweede keer op rij de meest aanbevolen aanbieder van alles-in-één pakketten is. Uit de doorlopende onderzoeken van Telecompaper blijkt dat afgelopen half jaar 73 procent van alle klanten van XS4ALL aangaf dermate tevreden te zijn over de dienstverlening van XS4ALL dat zij de provider zouden aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen.

XS4ALL wordt vooral gewaardeerd vanwege haar technische ondersteuning, klantenservice en betrouwbaarheid, zo blijkt uit het onderzoek van Telecompaper. 47 procent van alle klanten die XS4ALL aanbevelen, zegt dit te doen vanwege de goede technische ondersteuning, 44 procent vanwege de klantenservice en 42 procent vanwege de betrouwbaarheid van de provider.

XS4ALL staat daarmee op ruime afstand van KPN bovenaan in de raking van alles-in-één aanbieders met de hoogste WoM score. KPN staat op de tweede plaats en werd afgelopen half jaar door 63 procent van alle klanten aanbevolen. Tele2 en Vodafone delen samen de derde plaats met een WoM score van 59 procent.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10