Honor presenteert veel besproken en bijzonder vormgegeven Honor Magic

16-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Huawei dochtermerk Honor heeft in China een smartphone met een bijzondere vormgeving gepresenteerd: de Honor Magic. Het toestel is aan alle zijden afgerond en kent naast haar bijzondere design ook high-end specificaties.

Huawei dochtermerk Honor gooit hoge ogen met de introductie van de Honor Magic. De komst van het toestel was geen grote verrassing aangezien Honor afgelopen weken al vele malen had gehint op de komst van het toestel. De Honor Magic is nu officieel in China gepresenteerd. Aangezien de Honor Magic zonder twijfel een nieuw paradepaardje is voor Honor, ligt het voor de hand dat het toestel begin 2017 ook in Europa gepresenteerd zal gaan worden.

Honor Magic
Honor Magic

De Honor Magic is op de eerste plaats bijzonder vanwege haar vormgeving. Het toestel loopt aan alle kanten rond, wat de telefoon een unieke uitstraling geeft. Door deze vormgevingstechniek lijkt het ook alsof het beeldscherm gebogen is, al is dat niet het geval.

Honor gebruikt in de Honor Magic een 5,1 inch groot AMOLED beeldscherm met een 2K / QHD beeldschermresolutie (1.440 x 2.560 pixels). Dit is opmerkelijk aangezien Huawei dergelijke hoge beeldschermresoluties tot op heden nog niet heeft toegepast in eigen smartphones. Dit onderstreept nogmaals dat het toestel een echt paradepaardje is voor Honor. Onder het beeldscherm is een home-toets met ingebouwde vingerafdruksensor aanwezig.

Dezelfde processor als Huawei P9

De Honor Magic wordt aangedreven door de Kirin 950 processor, dezelfde processor die ook de Huawei P9 aandrijft. Dit is momenteel de snelste processor van Huawei. De Kirin 950 is een octa-core processor opgebouwd uit een zeer snelle 2,5 GHz quad-core processor en een energiezuinige 1,8 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de Honor Magic 4 gigabyte aan werkgeheugen tot haar beschikking en biedt een interne opslagcapaciteit van 64 gigabyte.

Op cameragebied is de Honor Magic uitgevoerd met een dubbele 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixel frontcamera.

Super snel opladen

De Honor Magic heeft een accu met een capacitet van 2.900 mAh gekregen. Deze accucapaciteit is in vergelijking tot het beeldschermformaat 'behoorlijk' te noemen. Bijzonder detail is dat de telefoon in 10 minuten tijd voor 40 procent opgeladen kan worden. In 20 minuten tijd is de accu al voor 70 procent opgeladen.

De Honor Magic is vooralsnog alleen voor de Chinese markt gepresenteerd, maar het licht in de lijn der verwachtingen dat het toestel begin 2017 ook voor de Europese markt aangekondigd zal gaan worden. Wat de telefoon gaat kosten is momenteel nog niet bekend.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie