LG presenteert vriendelijk geprijsde LG G Pad III tablet

20-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG heeft in haar thuisland de LG G Pad III tablet gepresenteerd, een relatief vriendelijk geprijsde Android tablet met een beeldscherm van 10,1 inch. De kans is reëel dat deze tablet later ook in Europa uitgebracht zal gaan worden.

De LG G Pad III is de derde generatie van de LG G Pad tablet-reeks. De tablet is op diverse punten geactualiseerd. Zo draait de tablet op Android 6.0 Marshmallow, één van de meest recente versies van Android.

LG G Pad III
LG G Pad III

De tablet heeft een vrij groot beeldscherm van 10,1 inch en kent een Full HD beeldschermresolutie. Dankzij een speciale 'kick-stand' kan de tablet rechtop op tafel gezet worden om op die manier bijvoorbeeld films, series of andere video's te bekijken.

De LG G Pad III is een middenklass tablet. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar aan de gebruikte processor. De tablet wordt aangedreven door een 'gemiddelde' octa-core processor met een rekenkracht van 1,5 GHz en heeft 2 gigabyte werkgeheugen tot haar beschikking. Daarbij heeft de tablet een interne opslagcapaciteit van 32 gigabyte en een Micro SD geheugenkaartslot zodat de opslagcapaciteit uitgebreid kan worden middels Micro SD geheugenkaarten.

Voorts beschikt de tablet zowel aan de voor- als aan de achterzijde over een 5-megapixelcamera. De tablet is voorzien van een accu met een capaciteit van 6.000 mAh. Mede hierdoor is de tablet lekker dun gebleven met een dikte van slechts 6,7 mm.

De LG G Pad III is in Zuid Korea gepresenteerd voor een verkoopadviesprijs van omgerekend circa 350 euro. Hoewel nog niet door LG bevestigd, ligt het voor de hand dat LG de LG G Pad III begin 2017 ook in Europa zal uitbrengen.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10