Renders onthullen vormgeving nieuwe LG G6

28-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG gaat naar verwachting ergens in het eerste kwartaal van 2017 een opvolger presenteren voor de geflopte LG G5. Een insider heeft op basis van details die LG met accessoirefabrikanten heeft gedeeld een 3D render samengesteld die de vormgeving van de LG G6 onthult.

De tech-insider 'Onleaks' staat erom bekend dat hij toegang heeft tot de details over de vormgeving van nieuwe smartphones. Smartphone fabrikanten delen deze data vaak vooraf met fabrikanten van accessoires zoals bijvoorbeeld hoesjes en screenprotectors zodat accessoirefabrikanten ervoor kunnen zorgen dat er op het moment dat de smartphone op de markt komt ook accessoires beschikbaar zijn.

Renders onthullen vormgeving LG G6
Renders onthullen vormgeving LG G6

Op basis van deze details heeft Onleaks nu 3D renders kunnen genereren van de LG G6. De introductie van dit toestel wordt verwacht op- of rondom het Mobile World Congress eind februari 2017. De LG G6 moet de opvolger gaan worden voor de huidige LG G5 die geflopt is.

De render alsmede de gepubliceerde informatie onthullen dat de LG G6 een uni-body behuizing gaat krijgen. Mogelijk is het toestel zelfs stof- en waterdicht. Het toestel biedt dus niet meer de mogelijkheid om de accu te verwisselen of om modules te plaatsen. Dit waren twee 'key-features' van de LG G5 waarop het toestel mede geflopt is.

De LG G6 heeft aan de achterzijde nog wel een dubbele camera en ook de vingerafdruksensor is nog steeds aan de achterzijde van het toestel geplaatst. Verder onthullen de details dat de LG G6 zal beschikken over een 5,3 inch groot beeldscherm met een 2K / QHD beeldschermresolutie (1.440 x 2.560 pixels). De LG G6 zal verder aangedreven worden door de Qualcomm Snapdragon 836 processor.

Afgaande op de eerdere introducties van LG, valt te verwachten dat LG de LG G6 vooraf- of op het aankomende Mobile World Congress in Barcelona gaat presenteren. Deze grootste telecombeurs- en congres ter wereld vindt eind februari 2017 plaats. De LG G6 zal vervolgens in maart of april in de winkels komen te liggen.

Op basis van alle geruchten rondom de LG G6 heeft GSM Helpdesk al een voorlopig specificatieoverzicht van de LG G6 samengesteld.

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie