'Samsung presenteert onderzoeksresultaten Galaxy Note 7 debacle deze maand'

02-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Anonieme bronnen melden dat Samsung van plan is deze maand de onderzoeksresultaten van het Galaxy Note 7 debacle deze maand bekend te gaan maken. Eerder werd gesuggereerd dat Samsung de onderzoeksresultaten nog voor eind 2016 openbaar zou maken.

Het debacle met de Samsung Galaxy Note 7, waarbij meer dan honderd toestellen wereldwijd in brand zijn gevlogen of zijn ontploft, gaat de geschiedenisboeken in als het meest kostbare debacle met consumenten elektronica ooit. Alleen al in het derde kwartaal van 2016 heeft dit Samsung meer dan 5,1 miljard dollar gekost.

In eerste instantie meldde bronnen dat Samsung het debacle nog in 2016 achter zich zou willen laten door de resultaten van de onderzoeken naar de oorzaak van het debacle voor eind 2016 openbaar te maken. Dit is niet gebeurd. De zuid Koreaanse krant 'JoongAng Ilbo' meldt op basis van anonieme bronnen dat Samsung de onderzoeksresultaten in januari alsnog openbaar zal gaan maken.

De onderzoeken naar de oorzaak waardoor meer dan honderd Galaxy Note 7 toestellen in brand zijn gevlogen of zelfs zijn ontploft zijn naar verluidt al afgerond. Samsung heeft haar bevindingen reeds gedeeld met externe onderzoekers. Aandeelhouders en investeerders zetten Samsung onder druk om de resultaten zo snel mogelijk openbaar te maken zodat Samsung kan gaan werken aan het wegwerken van de reputatieschade die het bedrijf door het debacle heeft opgelopen.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht rondom de Samsung Galaxy Note 7 in ons Samsung Galaxy Note 7 nieuwsdossier.

Via
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

15-10-2018
CAT B35
01-10-2018
Sony Xperia XZ3