Mogelijk eerste afbeelding van nieuwe Sony Xperia X uitgelekt

03-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Zoals eerdere geruchten al suggereerde, ziet het er naar uit dat Sony in 2017 vast gaat houden aan dezelfde namen voor toestellen die het bedrijf vorig jaar ook al gebruikte. Dit betekent dat er een 'nieuwe' Xperia X zal gaan verschijnen. Naar verluidt is nu de eerste persrender van het toestel uitgelekt.

De introductie van de nieuwe Sony Xperia X, ook wel 'Sony Xperia X (2017) genoemd, is mogelijk al erg dicht bij. Het is namelijk opvallend dat het toestel afgelopen dagen al diverse malen is opgedoken in het geruchtencircuit. Nu lijkt een authentiek ogende persrender van het toestel opgedoken te zijn.

New Sony Xperia X
New Sony Xperia X

Het lijkt te gaan om een foto van een slide uit een presentatie. De foto is uit een vreemde hoek genomen. Toch ziet de foto er authentiek uit. De lettertypes kloppen en ook de manier waarop de render is vormgegeven komt overeen met de manier waarop Sony dit altijd doet.

Uit de render valt niet heel veel op te maken behalve dat het toestel wordt aangeduidt als 'new Xperia X'. Dit zou kunnen betekenen dat dit de officiële naam van het toestel zal gaan worden en niet 'Sony Xperia X (2017)' of 'Sony Xperia X 17 zoals eerder werd gesuggereerd.

Er bestaat een kans dat Sony de nieuwe Xperia X al deze week gaat presenteren. Deze week openen namelijk in Las Vegas de deuren van de Consumer Electronics Show, de grooste consumenten elektronicabeurs in de Verenigde Staten. Mocht een introductie daar uitblijven, dan is het Mobile World Congress eind februari een kanshebber. De huidige Sony Xperia X werd vorig jaar ook op het Mobile World Congress gepresenteerd.

Bron
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie