LG bevestigt snelle komst van LG G6

06-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG zal op korte termijn de LG G6 gaan presenteren, zo heeft een topman van LG tegenover The Wall Street Journal bevestigd. Daarbij heeft LG ook door laten schemeren dat de LG G6 geen modulaire eigenschappen zal hebben.

De opvolger voor de geflopte LG G5 zal 'spoedig' gepresenteerd gaan worden, zo heeft Skott Ahn, CTO van LG, tegenover The Wall Street Journal bevestigd. De verwachte LG G6 zal weer een 'normale' high-end smarpthone gaan worden met een sterke focus op gebruiksgemak en interface. Deze uitspraken komen overeen met eerder uitgelekt beeldmateriaal en geruchten over de LG G6.

Eerder uitgelekte (onofficiƫle) renders van de LG G6
Eerder uitgelekte (onofficiële) renders van de LG G6

Vorig jaar februari onthulde LG tijdens het Mobile World Congress de LG G5. De twee belangrijkste key features van deze smartphone waren de mogelijkheid om de accu te verwisselen en de mogelijkheid om modules op de LG G5 aan te sluiten. Consumenten liepen niet warm voor dit concept.

Geflopt

Volgens LG hebben maar weinig consumenten daadwerkelijk aanvullende modules aangeschaft. Daarnaast heeft LG gezien dat consumenten die over modules beschikte deze niet of nauwelijks verwisselde. De aanvullende modules maakte de LG G5 ook tot een relatief duur toestel. Door deze combinatie van factoren is de LG G5 geflopt, wat LG veel geld heeft gekost.

De LG G6 zal naar verwachting voor- of tijdens het Mobile World Congress (eind februari in Barcelona) gepresenteerd gaan worden. Het toestel zal kort daarna zowel in Europa, de Verenigde Staten als Zuid Korea in de winkels komen te liggen. De verkoopprijs zal 'dicht' bij de verkoopprijs van de LG G5 komen te liggen. Er wordt gesproken over een bandbreedte tussen de 650 en 700 euro.

Op basis van alle geruchten rondom de LG G6 heeft GSM Helpdesk al een voorlopig specificatieoverzicht van de LG G6 samengesteld.

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie