HTC One X10 staat klaar voor introductie

06-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC gaat waarschijnlijk volgende week de HTC One X10 presenteren als opvolger voor de huidige HTC One X9. Volgens de jongste informatie is het toestel eerder te zien als een vernieuwd model, dan een verbeterd model.

Al geruime tijd wordt over de komst van de HTC One X10 gesproken. Tech insider Evan Blass heeft op VentureBeat nieuwe informatie gedeeld over het toestel. Hieruit blijkt dat de HTC One X10 eigenlijk niet echt als een verbeterde opvolger van de huidige HTC One X9 gezien kan worden, maar eerder getypeerd moet worden als een vernieuwd model.

HTC One X10 (Beeld: VentureBeat)
HTC One X10 (Beeld: VentureBeat)

Veel specificaties van de HTC One X10 zullen overeenkomen met de specificaties van de HTC One X9. Wat bijvoorbeeld blijft is het 5,5 inch grote Full HD beeldscherm. Ook blijft het werkgeheugen en de interne opslagcapaciteit met 3 GB en 32 GB gelijk aan de HTC One X9.

Stapje terug

Qua rekenkracht gaat de HTC One X10 er juist iets op achteruit, zo valt op te maken uit de details die Blass heeft gepubliceerd. De nieuwe HTC One X10 zal aangedreven worden door een 1,9 GHz octa-core processor van MediaTek, terwijl de HTC One X9 nog draaide op een 2,2 GHz octa-core processor van MediaTek.

Kleine verbetering

Het énige punt waarop de HTC One X10 wel vooruit zal gaan is op het gebied van haar camera's. Aan de achterzijde van het toestel is een 16-megapixelcamera aanwezig, aan de voorzijde een 8-megapixelcamera. De huidige HTC One X9 heeft een combinatie van een 13- en een 5-megapixelcamera.

Bekend is dat HTC volgende week, op donderdag 12 januari, een introductie op de agenda heeft staan. De kans is zeer groot dat HTC dit introductiemoment zal gebruiken voor de presentatie van de HTC One X10.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie