Google verwelkomt vier nieuwe smartphones op DayDream platform

06-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Diensten, Toestellen


In mei vorig jaar heeft Google haar zogenaamde 'DayDream' Virtual Reality platform aangekondigd. Met de komst van Android 7.0 Nougat en de introductie van haar twee eigen Pixel smartphones is het DayDream platform sinds eind vorig jaar 'live'. Vier nieuwe smartphones zijn nu ook toegelaten tot het DayDream platform.

Het DayDream Platform is een interface die een virtuele omgeving creëert waarin gebruikers Virtual Reality applicaties kunnen opstarten. Het DayDream platform is ontwikkeld voor Android smartphones die over een specifieke hardware configuratie beschikken.

Google verwelkomt vier nieuwe smartphones op het DayDream VR platform
Google verwelkomt vier nieuwe smartphones op het DayDream VR platform

De Google Pixel en Google Pixel XL waren de eerste smartphones die over het DayDream platform beschikte. Google heeft nu bekend gemaakt dat er vier nieuwe toestellen zijn 'toegelaten' tot dit platform. Opmerkelijk genoeg gaat het om vier smartphones van Chinese oorsprong.

De Huawei Mate 9 Pro, de Huawei Mate 9 Porsche Design, de Asus Zenphone AR en de ZTE Axon 7 zijn toegelaten tot het DayDream platform. Wanneer ingezoomd wordt op deze toestellen valt op dat alle vier de toestellen over een groot beeldscherm met een hoge (QHD) beeldschermresolutie beschikken en een snelle processor met goede grafische prestaties hebben.

Het DayDream platform komt het beste tot haar recht wanneer een geschikte smartphone in de speciale DayDream View VR-bril geplaatst wordt. Deze VR-bril werd vorig jaar gelijktijdig met de Google Pixel en Google Pixel XL gepresenteerd.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie