Samsung Galaxy S7 Edge in nieuwe kleur 'Blue Coral' spoedig verkrijgbaar

09-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al begin november vorig jaar onthulde Samsung in Zuid Korea de Samsung Galaxy S7 Edge in de nieuwe kleur 'Blue Coral'. De Nederlandse website van Samsung bevestigt nu dat de Galaxy S7 Edge in deze kleurstelling binnenkort ook in Nederland (en Europa) beschikbaar zal komen.

Samsung Benelux heeft de Samsung Galaxy S7 Edge in haar nieuwe kleurstelling 'Blue Coral' opgenomen op haar website en bevestigd daarmee opnieuw de komst van de Galaxy S7 Edge in deze kleurstelling voor de Benelux (en Europa). Al in november liet Samsung al aan GSM Helpdesk weten dat het de bedoeling was om de Blue Coral uitvoering van de Galaxy S7 Edge ook in Nederland uit te gaan brengen.

Samsung Galaxy S7 Edge komt begin 2017 ook in de kleur Blue Coral in de winkels te liggen
Samsung Galaxy S7 Edge komt begin 2017 ook in de kleur Blue Coral in de winkels te liggen

Wereldwijd biedt Samsung de Galaxy S7 Edge momenteel in zeven kleuren: Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl, Silver Titanium, Pink Gold en de in december gepresenteerde kleur Pearl Black. Niet al deze kleuren zijn ook daadwerkelijk overal ter wereld verkrijgbaar. Lokale afdelingen van Samsung mogen zelf bepalen welke kleuren zij voeren. In de Benelux is nu besloten dat de Blue Coral uitvoering uitgebracht zal gaan worden.

Met het wegvallen van de brandgevaarlijke Samsung Galaxy Note 7 is de Samsung Galaxy S7 Edge momenteel de meest uitgebreide en het meest belangrijke toestel uit het smartphone portfolio van Samsung. Het toevoegen van extra kleuren is al jaren een goede methode gebleken om de populariteit van een toestel verder op te rekken. De introductie van de Samsung Galaxy S8 wordt op zijn vroegst pas in februari verwacht, maar laat mogelijk zelfs tot april op zich wachten.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10