Uitgelekte promo-video wijst op komst personaliseerbare HTC smartphone

09-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al sinds midden december houdt de hint die HTC in haar zogenaamde 'save the date' heeft gegeven de gemoederen bezig. Bekend is dat HTC op 12 januari een nieuw product gaat presenteren. Een uitgelekte promo-video onthult waarschijnlijk details waar eerdere hints naar verwezen.

Net voor kerst heeft HTC een zogenaamde 'save the date' uitgestuurd waarin het bedrijf bekend heeft gemaakt dat op 12 januari 2017 een aankondiging zou plaatsvinden. In deze 'save the date' stond de quote 'for U' centraal. Meestal bevat een 'save the date' zoals deze een hint. De quote 'for U' werd derhalve als hint gezien, maar was tot op heden nog niet ontrafeld.

Tech-insider Evan Blass heeft de hint waarschijnlijk weten te ontrafelen. Blass publiceerde afgelopen weekend een promo-video van HTC waaruit blijkt dat HTC werkt aan een personaliseerbare smartphone. Mogelijk gaat HTC dezelfde weg bewandelen als Motorola deed met haar 'Moto Maker'. Met deze dienst van Motorola was het mogelijk om designkenmerken van bepaalde smartphones zelf samen te stellen. Zo konden kleuraccenten en achtercovers aangepast worden.

In de promo video van HTC verschijnt ook een smartphone met de Vive merknaam
In de promo video van HTC verschijnt ook een smartphone met de Vive merknaam

Hoewel de promo-video van HTC volledig ingaat op de mogelijkheid om de vormgeving van de smartphone te personaliseren, kunnen oplettende kijkers een opmerkelijke smartphone in de video zien. In de video verschijnt namelijk ook een smartphone die de merknaam 'Vive' draagt. Deze merknaam gebruikt HTC voor haar Virtual Reality bril. Mogelijkerwijs beschikt het toestel dat HTC gaat presenteren dus ook over de mogelijkheid om deze in een VR omgeving te gebruiken.

De aankondiging van HTC staat voor aanstaande donderdag, 12 januari, op de agenda. Gezien HTC al zo lang van te voren een save the date heeft uitgestuurd kon al beredeneerd worden dat het om een grote of belangrijke aankondiging zou gaan.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

04-06-2018
LG G7 ThinQ
25-05-2018
Motorola Moto E5
23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco


Nieuw

30-05-2018
Nokia 5.1
30-05-2018
Nokia 3.1
02-05-2018
Samsung Galaxy A6
02-05-2018
LG G7 ThinQ
19-04-2018
Motorola Moto E5