'Apple zal nog voor de zomer drie nieuwe iPads presenteren'

09-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Apple gaat in het tweede kwartaal drie verschillende Apple iPads presenteren. Er komt naar verluidt een nieuwe iPad met een 9,7 inch groot beeldscherm, een iPad met een 10,5 inch groot beeldscherm en een iPad met een 12,9 inch groot beeldscherm.

Apple heeft al geruime tijd last van teruglopende tabletverkopen. Analist Ming Chi Kuo van KGI Securities voorziet dat Apple de daling in verkopen vanaf het tweede kwartaal van dit jaar een halt zal weten toe te roepen. Volgens Kuo zal Apple namelijk in het tweede kwartaal van dit jaar drie nieuwe iPads presenteren.

Kuo onderstreept zijn eerdere uitspraken dat Apple met een 9,7 inch, 10,5 inch en 12,9 inch iPad zal gaan komen. De 9,7 inch iPad wordt het 'betaalbare instapmodel' en vanwege de relatief lage verkoopprijs heeft Kuo hoge verkoopverwachtingen van deze tablet. De 9,7 inch iPad wordt naar verluidt aangedreven door de Apple A9X processor, een processorgeneratie uit 2015.

De 10,5 en 12,9 inch iPad zullen waarschijnlijk het label 'iPad Pro' gaan dragen. Deze tablets zullen een stuk duurder worden dan het 9,7 inch model maar daarmee ook beschikken over de meest actuele specificaties waaronder een Apple A10X processor. De 10,5 inch grote iPad is naar verluidt - ondanks haar grotere beeldscherm - qua afmetingen even groot als de 9,7 inch iPad. Dit bereikt Apple door de schermranden (bezels) aanzienlijk dunner te maken. Eerder werd al voorspeld dat de nieuwe generatie iPads een behoorlijke design metamorfose hebben ondergaan.

Wanneer de nieuwe iPads precies gepresenteerd zullen worden is nog niet duidelijk. Eerder werden de verwachtingen uitgesproken dat dit medio maart of april zou plaatsvinden. Aangezien Kuo duidelijk spreekt over het tweede kwartaal, ligt de maand april het meest voor de hand als de maand waarin de nieuwe iPads gepresenteerd zullen gaan worden.

Bron
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie