T-Mobile start prijzenoorlog met introductie Go Unlimited EU abonnement

09-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Connectiviteit, Diensten, Netwerk


Zojuist heeft T-Mobile bekend gemaakt dat de provider een prijzenoorlog op de Nederlandse markt wil gaan ontketenen. T-Mobile gaat vanaf 16 januari 2017 betaalbare abonnementen aanbieden waarmee klanten in Nederland én de EU onbeperkt kunnen bellen, sms'en en mobiel kunnen internetten.

T-Mobile heeft vijf nieuwe abonnementen onthuld waarmee de provider een prijzenoorlog op de Nederlandse markt wil gaan ontketenen. Paradepaardje van de nieuwe abonnementen is het T-Mobile Go Unlimited EU abonnement. Met dit abonnement, dat 35 euro per maand gaat kosten, kunnen klanten van T-Mobile onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internetten in Nederland en de gehele Europese Unie, absoluut zonder beperkingen zo garandeert T-Mobile.

T-Mobile gooit op 16 januari haar hele abonnementsstructuur op de schop en versimpelt dit tot een aanbod van slechts vijf abonnementen:
 

  Bellen SMS'en Internet Prijs
T-Mobile Go Basic Onbeperkt Onbeperkt 1 GB € 19,--
T-Mobile Go Next Onbeperkt Onbeperkt 5 GB € 21,--
T-Mobile Go Up Onbeperkt Onbeperkt 10 GB € 25,--
T-Mobile Go Unlimited EU Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt € 35,--
T-Mobile Go Unlimited EU + VS Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt € 50,--


Met T-Mobile Go Basic, Go Next en Go Up kunnen klanten onbeperkt bellen en sms'en in Nederland en de Europese Unie. Daarnaast bieden de abonnementen respectievelijk 1, 5 of 10 GB aan mobiel internet voor gebruik in Nederland. Bij het T-Mobile Go Up abonnement is standaard de dienst 'Datavrije Muziek' actief, die ervoor zorgt dat dataverkeer dat door muziekdiensten wordt gegenereerd niet meer ten koste van de databundel gaat.

Klanten met een T-Mobile Go Up abonnement betalen na het verbruik van hun databundel geen extra kosten buiten de bundel voor mobiel internet. Wel wordt de snelheid van de dataverbinding verlaagd.

Op de nieuwe T-Mobile Go Unlimited EU (+ VS) abonnementen is sprake van een ongedefinieerde fair use policy. Er gelden geen harde limieten, maar er wordt gekeken naar het gemiddelde verbruik van alle klanten met hetzelfde abonnement. Gedrag dat als abnormaal of verstorend aangemerkt moet worden, zal door T-Mobile aangepakt worden. Daarbij gaat de provider naar eigen zeggen eerst altijd in gesprek met de klant zodat de klant zijn verbruiksgedrag kan aanpassen. Doel is dat alle klanten die gebruik maken van het T-Mobile Go Unlimited EU (+ VS) abonnement dezelfde gebruikservaring kunnen krijgen.

De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn vanaf 16 januari beschikbaar. Voor bestaande klanten wijzigt er niets zolang zij hun huidige abonnement aanhouden. Bij verlenging of het aangaan van een nieuw contract gelden de nieuwe abonnementen van T-Mobile.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie