'Introductie Samsung Galaxy S8 in februari, release in april'

10-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Er gaat momenteel bijna geen dag voorbij zonder dat er nieuwe geruchten rondom de Samsung Galaxy S8 opduiken. Nieuwe berichtgeving suggereert dat de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk alsnog in februari gepresenteerd zal gaan worden. Het toestel zal echter pas vanaf april verkrijgbaar zijn.

In de afgelopen jaren heeft Samsung het voor elkaar gekregen om binnen één tot twee weken na de introductie van een nieuwe smartphone, dit toestel ook in de winkels te leggen. Met de verwachte Samsung Galaxy S8 zal dit waarschijnlijk iets anders gaan.

Voorgaande Galaxy S modellen waren doorgaans twee tot drie weken na de introductie wereldwijd beschikbaar. Over de verwachte Samsung Galaxy S8 wordt al geruime tijd gesuggereerd dat deze pas in april in de verkoop zal gaan.

Introductie alsnog in februari

De Koreaanse website 'The Investor' meldt nu op basis van bronnen binnen Samsung dat deze berichtgeving hoogstwaarschijnlijk klopt. Eerder werd daarnaast gesuggereerd dat de Samsung Galaxy S8 ook pas in april gepresenteerd zal gaan worden. Dit is volgens The Investor niet correct.

Volgens de website zal de Samsung Galaxy S8 - net als in voorgaande jaren - in februari gepresenteerd gaan worden. Het Mobile World Congress in Barcelona is hiervoor het meest geschikte event. Het zal echter dit jaar langer duren voordat de Samsung Galaxy S8 daadwerkelijk verkrijgbaar is. Zoals eerdere geruchten ook al suggereerde, wordt de massaproductie van de Galaxy S8 naar verluidt pas in maart opgestart.

Demo toestellen

Samsung zou echter van plan zijn om in februari al een eerste batch Galaxy S8 toestellen te produceren. Deze toestellen zijn waarschijnlijk niet bedoeld voor de verkoop, maar enkel als 'demo units' tijdens de introductie en om Samsung Experience Stores mee te kunnen vullen. In deze winkels van Samsung kunnen consumenten kennis maken met de nieuwste producten van het bedrijf.

Volgens de geruchten kan Samsung de Galaxy S8 niet eerder dan april gaan verkopen omdat Samsung momenteel nog steeds bezig is met de afronding van het debacle met de Samsung Galaxy Note 7, waarvan meer dan honderd toestellen in brand zijn gevlogen of zelfs zijn ontploft. Samsung wil 100 procent zeker zijn dat deze problemen niet zullen optreden bij de Galaxy S8.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie