Typenummers van mysterieuze Samsung Galaxy X toestellen uitgelekt

10-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al langer is bekend dat Samsung onder de codenaam 'Project Valley' werkt aan één of meerdere mysterieuze 'Galaxy X' toestellen. Voor het eerst wordt nu melding gemaakt van specifieke typenummers.

Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy X smartphones over een flexibel beeldscherm beschikken dat door gebruikers zelf gebogen, opgerold of gevouwen kunnen worden. Geruchten over de Galaxy X serie doen al meer dan een jaar de ronde, maar worden afgelopen tijd opvallend genoeg steeds concreter. Dit zou kunnen betekenen dat de toestellen nu daadwerkelijk aanstaande zijn.

Onlangs werd nog voorspeld dat Samsung de eerste smartphones met buigbaar, oprolbaar of vouwbaar beeldscherm in het derde of vierde kwartaal van 2017 zou gaan presenteren. Deze suggestie wordt steeds aannemelijker aangezien nu ook typenummers van (prototype) smartphones uit de Galaxy X serie zijn uitgelekt.

Volgens een gebruiker op het Chinese microblog netwerk Weibo werkt Samsung aan tenminste twee Galaxy X smartphones. Deze toestellen hebben de typenummers SM-X9000 en SM-X9050. Tot op heden heeft Samsung nog geen smartphones uitgebracht die een 'X' in het typenummer heeft, dus het is zeer aannemelijk dat het hier gaat om de verwachte Galaxy X smartphones.

Wilde geruchten suggereren dat de Samsung Galaxy X toestellen niet alleen een buigbaar, oprolbaar of vouwbaar beeldscherm hebben, maar dat dit beeldscherm ook nog eens over een 4K beeldschermresolutie beschikt. Als de geruchten kloppen worden de eerste Galaxy X toestellen in de tweede helft van 2017 gepresenteerd, waarbij de eerste modellen waarschijnlijk eerder als studie-model gezien moeten worden in een zoektocht naar de ideale toepassing van flexibele beeldschermen.

Via
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie