Telfort gaat bestellingen dezelfde dag leveren

17-01-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Diensten, Toestellen


Telfort gaat bestellingen die door klanten voor 12 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog leveren. Het bestelde product wordt voor 21:30 uur 's avonds afgeleverd. De dienst is gratis voor klanten.

Mobiele klanten van Telfort die hun abonnement willen verlengen of nieuwe klanten die een abonnement bij Telfort willen afsluiten, al dan niet gecombineerd met een nieuwe smartphone, kunnen voortaan hun bestelling dezelfde dag nog ontvangen. Dat heeft Telfort bekend gemaakt.

Alle bestellingen die op een werkdag voor 12 uur gedaan wordt via de website of via het callcenter van Telfort, worden dezelfde dag nog voor 21:30 uur bij de klant bezorgd. De dienst geldt alleen voor mobiele abonnementen (simkaarten) en smartphones. Voor vaste diensten is het niet mogelijk om dezelfde dag het installatiepakket te ontvangen aangezien ook de vaste verbindingen gereed gemaakt moeten worden.

De mogelijkheid om bestellingen dezelfde dag nog te laten bezorgen is voor klanten gratis.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10