Huawei en MediaMarkt brengen Huawei Mate 9 Porsche Design uit in Nederland

15-02-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Huawei is samen met MediaMarkt in Nederland begonnen met de verkoop van de exclusieve Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9. Het zeer exclusieve toestel heeft natuurlijk ook een exclusieve prijs. Het toestel gaat voor een losse verkoopprijs van 1.399 euro over de toonbank.

Huawei heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf samen met MediaMarkt alsnog de Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9 uitbrengt in Nederland. De exclusieve smartphone is sinds begin deze week verkrijgbaar bij MediaMarkt voor 1.399 euro.

Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9
Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9

De Huawei Mate 9 Porsche Design is een exclusieve versie van de Huawei Mate 9 en heeft een gelimiteerde uitgave. De exclusiviteit van het toestel komt zowel tot uiting in het design als in de specificaties van het toestel. De Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9 is de eerste smartphone van Huawei met een gebogen beeldscherm. Het beeldscherm is over de twee randen van het toestel gebogen.

Qua specificaties gaat de Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9 een stuk verder dan de 'normale' Huawei Mate 9. Zo wordt de Kirin 960 processor door maar liefst 6 GB werkgeheugen ondersteund en beschikt de telefoon standaard over een interne opslagcapaciteit van maar liefst 256 GB.

Uiteraard heeft exclusiviteit een prijs, daarom is de Porsche Design uitvoering van de Huawei Mate 9 zeker niet goedkoop te noemen. Het toestel gaat nu voor 1.399 euro over de toonbank bij de MediaMarkt en is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie