Grote update voor smartphone game Pokémon Go beschikbaar

16-02-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Games


Niantic, de ontwikkelaar van de populaire smartphone game Pokémon Go, heeft een grote update voor Pokémon Go uitgebracht. Met de update worden 80 nieuwe Pokémons toegevoegd aan het spel en krijgt de game nieuwe functies.

Al geruime tijd waren er aanwijzingen dat er een grote update aan zat te komen voor Pokémon Go. Niantic heeft deze update nu officieel vrijgegeven. Naast de toevoeging van 80 nieuwe Pokémons, krijgt Pokémon Go met de update nieuwe evolutie methoden, zullen Pokémons op een andere manier reageren wanneer spelers hen ontdekken in het wild, komen er nieuwe 'bessen' om wilde Pokemons te lokken en worden de mogelijkheden om de persoonlijke avatar nog verder te personaliseren.

80 nieuwe Pokémons

Niantic voegt 80 nieuwe Pokémons toe, waaronder Chikorita, Cyndaquil en Totodile. De nieuwe Pokémons waren ook al te vinden in de Pokémon Gold en Silver games voor de Game Boy. 

Nieuwe evolutie methoden

Na de update kunnen spelers van Pokémon Go bij zogenaamde Pokéstops nieuwe type items ophalen die zij kunnen gebruiken voor het evolueren van bepaalde Pokémons. Dankzij deze items kunnen bestaande Pokémons transformeren in nieuwe Pokémons.

Pokémons reageren anders

Na de update zullen Pokémons die in het wild verschijnen op een andere manier gaan reageren op spelers. Nu hebben Pokémons enkele vaste 'moves' die het wat moeilijker moeten maken om gevangen te worden. Daar worden geheel nieuwe 'moves' aan toegevoegd, die het vangen van Pokémons weer tot een uitdaging moet maken.

Om spelers te helpen bij het vangen van Pokémons komen nieuwe type 'bessen'. Tot op heden was in Pokémon Go al een soort 'framboos' te gebruiken die een wilde Pokémon gunstiger zou stemmen om gevangen te worden. Na de update zal Pokémon Go ook 'Nanab' en 'Pinap' bessen bevatten. Nanab bessen vertragen de moves van de Pokémon die moeten voorkomen dat deze gevangen kan worden. Pinap bessen zorgen ervoor dat de speler een dubbele beloning in 'candy' ontvangt zodra de Pokémon wordt gevangen. Candy is een belangrijk item om een Pokémon te kunnen evolueren of krachtiger te maken.

Verdere personalisatie Avatar

De laatste verandering in de update zijn flink uitgebreidere mogelijkheden om de persoonlijke avatar in Pokémon Go te personaliseren. Andere spelers van Pokémon Go kunnen deze avatar nu al zien zodra een speler met een Pokémon een Gym verdedigd. In de toekomst komt deze avatar ook van pas bij het uitruilen van Pokémons of bij één-op-één battles, twee functies die Niantic naar verwachting binnenkort ook gaat toevoegen. Uitruilen en één-op-één battles zitten overigens nog niet in de huidige update.

Beschikbaarheid

De update voor Pokémon Go is nu beschikbaar in de Google Play Store en in de Apple App Store.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie