Authentiek ogende renders tonen nieuwe Huawei P10 en Huawei P10 Plus

16-02-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Huawei heeft reeds bevestigd dat het bedrijf tijdens het aankomende Mobile World Congress in Barcelona de Huawei P10 en Huawei P10 Plus gaat presenteren. Voor het eerst lijkt nu ook authentiek beeldmateriaal van beide toestellen uitgelekt te zijn.

De bekende tech-insider Evan Blass heeft op Twitter beelden van de nieuwe Huawei P10 gedeeld met de wereld. Daarnaast heeft GizChina beelden van de Huawei P10 Plus gepubliceerd. Uit de beelden kan opgemaakt worden dat de Huawei P10 een toestel wordt met een plat beeldscherm en de Huawei P10 Plus een vergelijkbare vormgeving gaat krijgen als de Samsung Galaxy S7 Edge, met een beeldscherm die over beide randen van het toestel gebogen is.

Huawei P10
Huawei P10

Huawei P10

De Huawei P10 maakt qua vormgeving een mix tussen de strakke Huawei P9 van vorig jaar, de Samsung Galaxy S7 en de Apple iPhone 7. De vingerafdruksensor die bij de Huawei P9 nog aan de achterzijde van het toestel geplaatst was, lijkt bij de Huawei P10 onder het beeldscherm geplaatst te zijn. Aan de achterzijde is overduidelijk de dubbele camera zichtbaar die ook al aanwezig was bij de Huawei P9. Voorts pronkt ook op dit toestel weer de merknaam van Leica om de samenwerking met deze camerafabrikant te onderstrepen.

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

De renders van de Huawei P10 Plus tonen een toestel die qua vormgeving veel overeenkomsten vertoont met de Samsung Galaxy S7 Edge. De achterzijde van het toestel is duidelijk herkenbaar als een Huawei toestel uit de P-serie, maar de voorzijde van de telefoon had net zo goed een Samsung smartphone geweest kunnen zijn. Het meest opvallende aan de Huawei P10 Plus is het gebogen beeldscherm dat over twee randen van het toestel gebogen is.

Aankondiging tijdens MWC

Huawei heeft reeds bevestigd dat de Huawei P10 (en Huawei P10 Plus) tijdens het aankomende Mobile World Congress in Barcelona onthuld zullen gaan worden. De persconferentie van Huawei vindt op zondagmiddag 26 februari plaats in Barcelona.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie