Na Kodak smartphones nu ook een Kodak tablet op komst

16-02-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Archos heeft een licentieovereenkomst gesloten met Kodak om de Kodak merknaam te mogen gaan gebruiken voor tablets. Archos zal rond de zomer de eerste tablet uit gaan brengen onder het Kodak merk.

Ondanks dat Kodak geheel is gestopt met de ontwikkeling van foto apparatuur, is Kodak nog steeds onder heel veel consumenten een zeer bekend merk op het gebied van fotografie. Kodak biedt daarom haar merknaam op licentie aan andere bedrijven aan, die onder de merknaam van Kodak nieuwe producten op de markt kunnen brengen.

De Britse smartphoneproducent Bullitt Group gebruikt de Kodak merknaam al langer voor smartphones. Zo verscheen in juni 2015 de Kodak IM5 en bracht het bedrijf oktober vorig jaar de Kodak Ektra uit.

Vandaag hebben Kodak en Archos bekend gemaakt dat zij een licentieovereenkomst hebben gesloten. Het Franse bedrijf Archos, ook actief als smartphone producent, gaat de Kodak merknaam gebruiken voor tablets. Archos wil onder de Kodak merknaam tablets uit gaan brengen met een 8-megapixelcamera en speciale fotobewerkingssoftware.

De eerste Kodak tablet van Archos zou rond de zomer uit moeten gaan komen.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie