'Apple heeft introductie 128 GB versie iPhone SE in voorbereiding'

'Apple heeft introductie 128 GB versie iPhone SE in voorbereiding'

03-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Steeds meer signalen wijzen erop dat Apple binnenkort een 128 GB uitvoering van de Apple iPhone SE gaat introduceren. Diverse bronnen melden dat de voorbereidingen voor deze introductie reeds zijn begonnen.

Diverse Amerikaanse premium resellers van Apple zijn opgeroepen om een deel van hun voorraad aan Apple iPhone SE modellen te retourneren naar Apple. Het gaat om zowel de 16 GB als de 64 GB uitvoeringen en Apple verzoekt om toestellen in alle kleurstellingen te retourneren.

Andere premium resellers melden dat Apple al sinds de introductie van de nieuwe Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus, vorig jaar september, geen nieuwe voorraad aan Apple iPhone SE modellen meer heeft geleverd.

Voorbereidingen

De verzoeken die Apple richting winkels stuurt hebben hoogstwaarschijnlijk te maken met de komst van nieuwe producten in de komende weken. Al geruime tijd wordt gesuggereerd dat Apple deze maand een grote introductie wil gaan doen. Apple heeft dit zelf vooralsnog niet bevestigd.

Volgens deze geruchten zou Apple deze maand met een 128 GB model van de Apple iPhone SE willen gaan komen. Daarnaast wordt de introductie van drie nieuwe Apple iPads verwacht en zal Apple mogelijk een rode uitvoering van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaan presenteren.

Bron

 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie