Samsung geeft 75 euro cashback op Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung geeft 75 euro cashback op Samsung Galaxy S7 Edge

10-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Samsung is een cashback actie gestart rondom de Samsung Galaxy S7 Edge. Wie voor 2 april een Samsung Galaxy S7 Edge aanschaft ontvangt 75 euro retour op zijn of haar bankrekening.

Iedereen die tussen 6 maart en 2 april 2017 een Samsung Galaxy S7 Edge koopt of heeft gekocht kan deelnemen aan de cashback actie van Samsung. Samsung geeft namelijk 75 euro retour aan alle klanten die tussen 6 maart en 2 april een Samsung Galaxy S7 Edge aanschaffen.

Het maakt niet uit bij welke winkel of provider de Samsung Galaxy S7 Edge is aangeschaft, zolang het maar om een Nederlandse winkel of provider gaat en het gaat om een toestel met een Nederlandse EAN code (productcode). Sommige winkels verkopen ook uit het buitenland geïmporteerde Galaxy S7 Edge modellen. Deze toestellen vallen buiten de cashback actie.

Aanmeldformulier

Om aanspraak te kunnen maken op de cashback actie moeten klanten een aanmeldformulier invullen op de website van Samsung en daarbij een scan van de aankoopbon en een foto van de EAN code uploaden. Klanten die tussen 6 maart en 2 april een Samsung Galaxy S7 Edge hebben aangeschaft die onder de actie valt, hebben tot 16 april de tijd om deel te nemen aan de cashback actie.

De actie is dus ook geldig voor iedereen die een Samsung Galaxy S7 Edge combineert met een abonnement bij één van de Nederlandse providers. Eerder deze week schreef GSM Helpdesk al dat Tele2 bovenop de cashback actie van Samsung momenteel ook gigantisch stunt met de Samsung Galaxy S7 Edge. Het toestel is inclusief de cashback actie van Samsung bij Tele2 verkrijgbaar voor een aankoopprijs van tussen de 285 en 405 euro, afhankelijk van het gekozen abonnement.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie