Motorola Moto G5 eerder dan verwacht verkrijgbaar in Nederland

10-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De nieuwe Motorola Moto G5, een smartphone die anderhalve week geleden in Barcelona werd gepresenteerd, is vanaf vandaag al verkrijgbaar in de eerste Nederlandse winkels.

Vanaf vandaag kan iedereen kennis gaan maken met de nieuwe Motorola Moto G5. Ondanks dat de smartphone pas anderhalve week geleden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd, is de scherp geprijsde maar complete smartphone vanaf vandaag al verkrijgbaar in Nederland.

Motorola Moto G5
Motorola Moto G5

De Moto G serie staat al jaren bekend vanwege de uitzonderlijk goede verhouding tussen prijs, functionaliteit en kwaliteit. Ook in 2017 gaat Motorola door met deze beroemde en befaamde smartphone serie, zo bewijst het bedrijf met de Moto G5.

De Motorola Moto G5 heeft een metalen behuizing en is uitgevoerd met een 5 inch groot Full HD beeldscherm. De Motorola Moto G5 wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 430 processor, een 1,4 GHz octa-core processor en heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagcapaciteit. Voorts is de Moto G5 voorzien van een Micro SD geheugenkaartslot voor geheugenkaarten van maximaal 128 GB.

13-megapixelcamera

De Moto G5 is uitgevoerd een 13-megapixelcamera met een f/2.0 lensopening. Aan de voorzijde heeft het toestel een 5-megapixel frontcamera.

Nagenoeg stock Android

De Motorola Moto G5 draait direct uit de doos op Android 7.0 Nougat. Groot voordeel van smartphones van Motorola is dat de toestellen op nagenoeg een originele versie van Android draaien, wat de toestellen niet alleen snel en stabiel maakt, maar er ook voor zorgt dat de toestellen regelmatig software updates ontvangen omdat de uitrol ervan op deze manier een stuk makkelijker is voor Motorola. De Motorola Moto G5 is tot sluit uitgevoerd met dual-sim ondersteuning. De Moto G5 heeft een 2.800 mAh accu.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto G5 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland bij onderstaande winkels en heeft een verkoopadviesprijs van 199 euro. Meer informatie en alle specificaties van de Motorola Moto G5 en de Motorola Moto G5 Plus zijn verzameld op onze uitgebreide Motorola Moto G5 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie