Youfone beloont overstap met 25 euro cash-back

15-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Connectiviteit, Diensten, Netwerk


Youfone wil specifiek klanten afpakken van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben. Klanten van deze providers die overstappen naar Youfone wordt een beloning van 25 euro in het vooruitzicht gesteld.

Sim-only aanbieder Youfone heeft een opmerkelijke actie lopen waarvoor de provider zelfs reclame maakt op televisie. Alle klanten van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben die een overstap maken naar Youfone kunnen aanspraak maken op een overstapbonus van 25 euro. Volgens de website van Youfone loopt de actie tot vandaag (15 maart 2017).

De actie geldt zowel voor de maandelijks opzegbare abonnementen als voor de twee jarige abonnementen van Youfone. Om aanspraak te kunnen maken op de bonus moeten klanten van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben volledig overstappen op Youfone en ook hun telefoonnummer meenemen.

Een andere voorwaarde is dat klanten tenminste tien maanden klant blijven bij Youfone. De bonus van 25 euro wordt volgens de voorwaarden van Youfone met de tiende factuur verrekend. Op die manier voorkomt Youfone dat klanten een maandabonnement afsluiten om de bonus te incasseren en na een maand weer weg zijn.

Waarom Youfone specifiek klanten van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben aanspoort om over te stappen is niet bekend. Opmerkelijk is dat de aanbieder niet onder de duiven van KPN schiet. Klanten van KPN en dochtermerken van KPN zoals Simyo en Telfort kunnen geen aanspraak maken op de bonus. Youfone is een zelfstandig bedrijf die gebruik maakt van het netwerk van KPN.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie