Nieuwe Google Pixel smartphones dragen codenamen 'Muskie' en 'Walleye'

16-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De Google Pixel en Google Pixel XL zijn pas enkele maanden op de markt, maar nu al wordt er in het geruchtencircuit gesproken over de opvolgers van deze twee toestellen. Uit nieuwe informatie blijkt dat de twee nieuwe Google Pixel smartphones luisteren naar de codenamen 'Muskie' en 'Walleye'.

Eind vorig jaar heeft Google haar eerste eigen smartphones uitgebracht in de vorm van de Google Pixel en de Google Pixel XL. Over tradities kunnen we derhalve nog niet echt spreken, maar bekend was dat Google deze toestellen vorig jaar ontwikkelde onder de codenamen 'Sailfish' en 'Marlin', beide een naam van een vissoort.

Het gebruik van een naam van een visssoort als codenaam voor toekomstige Pixel smartphones lijkt de traditie te worden. Uit nieuwe informatie blijkt namelijk dat de volgende generatie Google Pixel smartphones (Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2?) de codenamen 'Muskie' en 'Walleye' dragen. Ook dit zijn twee Engelstalige namen voor vissoorten.

Nog maanden wachten

De volgende generatie Pixel smartphones zullen op zijn vroegst pas aan het eind van het derde kwartaal of aan het begin van het vierde kwartaal door Google gepresenteerd gaan worden. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit de eerste smartphones die draaien op een nieuwe versie van Android die momenteel bekend staat als 'Android O'. Deze nieuwe versie van Android moet nog uitgebracht worden en vooralsnog zijn ook nog geen testversies verschenen.

De geruchten over de nieuwe Pixel smartphones zijn relatief plausibel. Wanneer teruggekeken wordt naar vorig jaar is ook te zien dat de eerste geruchten over de huidige Pixel smartphones al aan het begin van het jaar opdoken. Op dit moment is nog niet bekend welke fabrikant de nieuwe Pixel smartphones zal gaan produceren. De huidige Pixel en Pixel XL zijn ontwikkeld en geproduceerd door HTC in opdracht van Google.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

01-02-2018
Huawei P Smart
31-01-2018
Nokia 2
30-01-2018
Sony Xperia L2
21-12-2017
HTC U11+
06-12-2017
Alcatel Idol 5


Nieuw

16-01-2018
Huawei P Smart
08-01-2018
Sony Xperia XA2
08-01-2018
Sony Xperia L2
05-01-2018
Nokia 6 (2018)