HTC hint op nieuwe smartphone introductie

16-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC heeft op Facebook een hint geplaatst dat het bedrijf op 20 maart met 'nieuws' gaat komen. Wellicht gaat HTC op deze dag een nieuwe smartphone introduceren.

De hint op Facebook geeft niet veel informatie prijs. In de afbeelding staat de tekst 'Spring is comming', oftewel 'de lente is in aantocht'.

HTC hint op nieuwe aankondiging op 20 maart
HTC hint op nieuwe aankondiging op 20 maart

De afgelopen tijd is het in het geruchtencircuit vrij stil rondom HTC. Het bedrijf heeft dit jaar pas twee smartphones gepresenteerd: de HTC U Play en de HTC U Ultra. Het is niet echt duidelijk of HTC dit jaar nog gaat komen met een écht flagship product zoals de HTC 10 vorig jaar. Wellicht dat HTC de HTC U Ultra ziet als flagship smartphone.

Wat HTC volgende week maandag 20 maart gaat presenteren is niet bekend. Gezien HTC zelf pas vrij laat is begonnen met het uitsturen van hints, is de kans vrij klein dat het om een opvolger voor de HTC 10 zal gaan. Het ligt eerder voor de hand dat HTC een derde smartphone in de nieuwe HTC U serie zal gaan presenteren.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie